Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - Lydia umarła, jak ją ożywić?

Cynical

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sojusznik sam ożyje po kilku dni w Skyrimie. Musisz go szukać tam gdzie zawsze przebywał (u mnie wietrzny domek lub zamek w Białej Grani)

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

@Jano900

Niekoniecznie :D Może po prostu poczekać i grać "uczciwie" niż wpisywać kody. A wiem, że wystarczy poczekać bo mi również umarła Serana kilka razy

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

@Jano900

Niekoniecznie :D Może po prostu poczekać i grać "uczciwie" niż wpisywać kody. A wiem, że wystarczy poczekać bo mi również umarła Serana kilka razy

Serana, to akurat inna bajka. Ogólnie z tego co pamiętam, trzeba było samemu zadać ostateczny cios sojusznikowi. W każdym bądź razie, nie wskrzesisz ją w normalny sposób.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Jeśli chcesz wskrzesić uczciwie istnieje kilka modów które posiadają magie do tego zdolne...

np.

- Naruto Jutsu

- Midas magic

Innym sposobem już wykorzystującym "haxy" jest ofc. konsola

- klikasz "~"

- zaznaczasz wybrany obiekt / npc ( Prawy przycisk myszki )

- wpiszujesz " resurrect "

co do zabijania followersów...

zabicie ich jest możliwe jednak ich OSTATECZNA śmierć np. Lydia zostanie poinformowana "listem"

dostaniemy List z informają ze "przyjaciel nie żyje" oraz nieco złota ( dostaniemy od kuriera )

jeśli takowy list się pojawił - npc wypadł z gry / jeśli nie - wciaż żyje / da się wskrzesić

no i ofc. postacie będące elementami kampanii są nieśmiertelne... tzn. da się ich pokonać

ale po chwili wstaną / wrócą do cb więc nie ma się czego obawiać...

Opublikowano

Jeśli chcesz wskrzesić uczciwie istnieje kilka modów które posiadają magie do tego zdolne...

np.

- Naruto Jutsu

- Midas magic

Innym sposobem już wykorzystującym "haxy" jest ofc. konsola

- klikasz "~"

- zaznaczasz wybrany obiekt / npc ( Prawy przycisk myszki )

- wpiszujesz " resurrect "

co do zabijania followersów...

zabicie ich jest możliwe jednak ich OSTATECZNA śmierć np. Lydia zostanie poinformowana "listem"

dostaniemy List z informają ze "przyjaciel nie żyje" oraz nieco złota ( dostaniemy od kuriera )

jeśli takowy list się pojawił - npc wypadł z gry / jeśli nie - wciaż żyje / da się wskrzesić

no i ofc. postacie będące elementami kampanii są nieśmiertelne... tzn. da się ich pokonać

ale po chwili wstaną / wrócą do cb więc nie ma się czego obawiać...

Bzdura. Od kiedy uczciwy sposób oznacza moda, który umożliwia coś, co daje tylko konsola? Zresztą zabicie ich, czy śmierć naturalna (za pośrednictwem listu) jest taka sama. Tu nie żyje i tu nie żyje. Nie każda śmierć towarzysza jest informowana listem.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

@Jano900

Serana, to akurat inna bajka. Ogólnie z tego co pamiętam, trzeba było samemu zadać ostateczny cios sojusznikowi. W każdym bądź razie, nie wskrzesisz ją w normalny sposób.

Ale ona nie może umrzeć, bo jest związana silnie z fabułą.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...