Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączenie makro

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wyłączyć po2 strzał? Szukałem ale jedyne co znalazłem na google to pełno tematów o tej myszce blood i makro nic jak z configu czy gdzieś to wyłączyć.

I wgl raz przycisne i jak 3mam przycisk to pistolet sam strzela jak cz-tka dziwne :D

Opublikowano

steelseries rival ale tu nie chodzi o myszkę, bo nic nie zmieniałem w niej tylko pobrałem nowy config i tam coś chyba musiało być poustawiane.

Opublikowano

Configu nie chce zmieniać, ponieważ bardzo fajnie mi się na nim gra.

unbind mouse2 nic nie daje, a już nwm może opisze to dokładniej:

Jak przykładowo wchodzę w menu zakupów i wcisnę "karabiny" automatycznie tjb wciska się 2 razy i kupuje mi ten karabin z celownikiem i muszę numerkami kupować a za dużo czasu mi to zajmuje, 2ga bardzo męcząca sprawa z tym samym mam smoka wyceluje sobie i klika 2 razy wyrzucając go wtedy gdy jeszcze nie chce :/

Ok... Samo się naprawiło po zrestartowaniu steama :P a jak zrobić żeby menu zakupów się nie zamykało po kupnie przykładowo granata bo też dużo czasu to zajmuje.

Opublikowano

Configu nie chce zmieniać, ponieważ bardzo fajnie mi się na nim gra.

unbind mouse2 nic nie daje, a już nwm może opisze to dokładniej:

Jak przykładowo wchodzę w menu zakupów i wcisnę "karabiny" automatycznie tjb wciska się 2 razy i kupuje mi ten karabin z celownikiem i muszę numerkami kupować a za dużo czasu mi to zajmuje, 2ga bardzo męcząca sprawa z tym samym mam smoka wyceluje sobie i klika 2 razy wyrzucając go wtedy gdy jeszcze nie chce :/

Ok... Samo się naprawiło po zrestartowaniu steama :P a jak zrobić żeby menu zakupów się nie zamykało po kupnie przykładowo granata bo też dużo czasu to zajmuje.

W opcjach gry masz opcje ze po kazdym zakupie wyjscie z sklepu. Poszukaj i poprostu to wylacz

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Ok dzięki już config jest git.

Jak ktoś będzie miał ten problem z po2 klikiem to mi się tak dzieje w steelseriesie rival jak mam wyłączony program steelseries engine 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...