Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[REUPLOAD] Czy byliście kiedyś w psychiatryku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Temat nie był łamany z regulaminem, więc nie wiem dlaczego szanowny pan Eryk go zamknął. Jak wrócę do domu, to sam napiszę żeby szanowny pan Eryk mi mógł zablokować temat.

Witam.

czy byliście kiedyś w psychiatryku? jeśli tak, to jak długo?
ponieważ ja teraz jestem, nie powiem za co i są nudy...

@Edit jestem juz tydzien

Pozdrawiam.

2016-08-28 - niedziela - dzisiaj idę na spacer, nie było refów w piątek i sobotę bo byłem na przepustce no i byłem nad morzem a tera czekam do jutra poniedziałku.

@Edit jak coś to nie można tu mieć telefonu, jedynie jest taki zwykły i jak ktoś chce to musi tutaj zadzwonić

@Edit dowiedziałem się, że wczoraj jakaś dziewczyna z dzieckiem uciekła z tego szpitala i ją szukają

Opublikowano

Nie byłem nigdy, ale sporo się nasłuchałem o psychiatrykach etc.

Przyzwyczaj się do takich akcji jak ucieczki ze szpitala bo tam to dzieje się często.

Zabawniejszy niż psychiatryk to może być tylko ośrodek detoksykacyjny tam to się dopiero bawią.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Psychiatryk =/= psychole co robią przysiady na noże itp.

Dużo dzieciaków z depresją/próbami samobójczymi, schizofremicy i starsi ludzie ewentualnie osoby z bardzo wyjątkowymi zespołami chorób.

Byłem jako gość i jako pacjent, spoko opieka (wszystko zależy jaki psychiatryk) i dobre jedzenie.

Jak wyżej załóż bloga spoko sprawa :D

Opublikowano

Wczoraj wyszedłem, nigdy tam nie wracam p******* można tam zgłupieć.

Co nowego:

- Niedziela: 2016-08-28 Przywieźli dorosłych na nasz oddział, jeden był w pasach przywiązany do łóżka i mial pampersy na sobie i krzyczał cały czas mama

- Tego samego dnia złapali dziewczynę która uciekła już 2raz i to samo w pasy na cały dzień ją dali, płakała i wgl

- Nie wiem czy pisali ale przywieźli narkomankę co na śniadanie zapomniała ubrać spodnie i zakrywała ją tylko bluzka a tak to na golasa xD

- Niedziela obiad: Ta dziewczyna narkomanka robiła kulki ze swoją koleżanką z ziemniaków, niedobrze mi się zrobiło i odłożyłem jedzenie.

Wieczór to samo, tylko tym razem maczały ręcę w kawie i rzucały się jabłkami, nikt tego nie posprzątał.

@Edit Poniedziałek: rano była zupa mleczna, ta narkomanka wzieła łyżkę i wypiła z garnka trochę, nie jedliśmy śniadania...

No i to tyle, jak coś mi się jeszcze przypomni, to dopiszę :) Jakbym tam był jeszcze trochę to by mi odjebało jak im xp

Czekam na komentarze pod spodem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...