Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowanie nawrót hitac

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Tak jak w temacie, jestem ciekawy jak wygląda losowanie nagród w evencie hitaka. Czy to będzie np. na twitchu ? i ile czasu po zakończeniu trzeba czekać ? 

ps. Mam 310 kapsułek i liczę na jakąś nagrode :D 

Opublikowano

Jutro o 0;01 będą nagrody. Czyli dziś po północy. Każdy kto chociaż otworzył 1 kapsułkę ma szanse na wygranie nagród (chyba wiesz jakie nie będę ci pisał) Te nagrody wyglądają tak że np 1 ml urki może wygrać tylko 1 osoba na serwerze więc szanse jako tako na to są znikłe choć mój kolega 2x wygrał ulepszone bo2 :D

btw. ogladalem film gdzie gosciu otworzyl 200 kapsulek na 1 koncie i tylko 100 k urki a na 2 (takie poczatkowe) otworzyl 6 i 5 lf-4 ulepszonych xD

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Jutro o 0;01 będą nagrody. Czyli dziś po północy. Każdy kto chociaż otworzył 1 kapsułkę ma szanse na wygranie nagród (chyba wiesz jakie nie będę ci pisał) Te nagrody wyglądają tak że np 1 ml urki może wygrać tylko 1 osoba na serwerze więc szanse jako tako na to są znikłe choć mój kolega 2x wygrał ulepszone bo2 :D

btw. ogladalem film gdzie gosciu otworzyl 200 kapsulek na 1 koncie i tylko 100 k urki a na 2 (takie poczatkowe) otworzyl 6 i 5 lf-4 ulepszonych xD

ja  nigdy nie wygrałem nic ale teraz może coś trafie.. a Ty ? :D

Opublikowano

Ja odpaliłem ponad 200 i nic nie dostałem z ostatniego. Ponoć zależy też czy konto było karane za boty itd..

jeśli to z botami prawda to mam jeszcze większe szanse :D

Opublikowano

I profil pilota też czyścili, ale trochę schodzimy z tematu. Te nagrody już powinny być? Bo jak tak to nic nie dostałem :c

Opublikowano

To też mam nadzieję, że coś dostanę za moje 20 kapsułek.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...