Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvA (Alliance of Valiant Arms)

hrothgard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym zachęcić i zaprosić do grania w w/w gierkę gdyż uznałem, że w tym momencie jest znów godna polecenia.

W AvA zacząłem grać kilka lat temu, uważana była wtedy przez graczy za najlepszego darmowego FPS'a. AeriaGames niestety zniszczyła wszystko co dobre. Od czasów AvA próbowałem na prawdę wielu strzelanek, ale ogólnie był to dla mnie gatunek na wymarciu, nie mogłem znaleźć nic dla siebie. Wczoraj ze znajomym postanowiliśmy wrócić i sprawdzić gdyż AvA przeszła w ręce innego wydawcy i.. jak zagrałem pierwszą mapę to aż się miło na sercu zrobiło :) Nowy wydawca powprowadzał już sporo rzeczy, nowy ciekawy tryb bardziej dla zabawy i przede wszystkim zniknęło to przeklęte P2W od Aerii. Na start mamy sporo broni i armorów w sklepie do kupienia wszystko na stałe. Mega grywalna gierka na przyjemnym silniku, niestety na chwilę obecną jest dość pusto bo wszyscy uciekli przez politykę Aerii. Ja w każdym razie polecam, póki co ruszyła OBT, nowy wydawca zmieniał też serwery i próbują wszystko dograć, jak ktoś jest wrażliwy na jakieś niedogodności dobrze znane w beta testach to najlepiej zajrzeć jak się skończy OBT :)

Link do strony głównej: http://ava.enmasse.com/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja właśnie pobrałem, ale... Pobierałem ze strony Aerii ;/ Aczkolwiek sądzę, że mimo to będzie to ta wersja o której wspomniałeś ; )

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...