Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pluginu na 1.10

RomekP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy to dobry dzial, ale mam nadzieje ze tak.

Poszukuje pluginu Skript na wersje 1.10, szukalem w google duzo, ale nie znalazlem dzialajacego, posiadam silnik spigot 1.10

Szukam rowniez paru dodatkow do nich ktore uzywalem tzn:

BarAPI

BossBarSK

Bardzo bym prosil by mi ktos albo znalazl albo dal link do sprawnego pluginu Skript na 1.10, moja wersja tego pluginu to Skript v2.1.2

generalnie to loop nie dziala oraz zmienne i "player's balance"(na wszystkich wczesniejszych wersjach dzialalo wszystko perfekcyjnie) juz nie wspomne ze generuje to mase bledow w konsoli: http://pastebin.com/ZM6DjJE1

oraz:

[19:55:21 WARN]: Exception in thread "Craft Scheduler Thread - 97"
[19:55:21 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin Skript v2.1.2 generated an exception while executing task 66
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_10_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Server.getOnlinePlayers()[Lorg/bukkit/entity/Player;
    at ch.njol.skript.Metrics.postPlugin(Metrics.java:347)
    at ch.njol.skript.Metrics$1.run(Metrics.java:235)
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_10_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71)
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_10_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
    ... 3 more

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...