Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest? (zdjęcie)

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdj. ---> http://img.zszywka.pl/0/0607/0724/cytaty/dddd.png

Często widzę to na filmikach na yt ale nigdy coś takiego mi nie wyskoczyło podczas grania..Może ktoś wyjaśnić co to właściwie jest dlaczego się pojawia lub co zrobić żeby się pojawiło?

Jeszcze takie pytanie czy te skille które się pokazują pod tą linią po przekroczeniu tego czasu same się aktywują? Bo odniosłam takie wrażenie oglądając filmik z którego mam to zdj.

Opublikowano

Chodzi Ci o ten biało-zielony pasek? Już tłumaczę.

Wiadomo, że bossów od tak nie można zastunować, przewrócić, etc... W tej grze możesz to zrobić w odpowiednim momencie a ten paseczek właśnie go pokazuje, jeśli użyjesz na nim stuna, dazze, etc gdy jest na zielonym masz 100% szansy, że go dostanie.

Działa to też w drugą stronę, pasek pojawia się także gdy boss używa np jakiegoś skilla AOE gdy naciśniesz spację na zielonym pasku automatycznie użyje uniku.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ten komunikat oznacza potężny atak bossa. Kiedy biały pasek dojdzie do zielonego, należy użyć uniku. Te komunikaty pojawiają dopiero się przy naprawdę mocnych bossach.

@up do wlepienia bossom cc jest inny komunikat i zazwyczaj trwa on ułamki sekundy, kiedy to bossa bije kilku graczy.

Opublikowano

W sumie racja, to tylko przy uniku działa. Trochę mi się pomieszało :)

Btw przy każdym bossie to masz, nawet na głupich world bossach do ruletek ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No nie bardzo xD

To pojawia się od 45 lvla od dunga z Poharan, nie pamiętam nazwy. Supply coś tam. Wcześniej tego nie ma, boss musi użyć mega mocnego ataku a ruletki można na spokojnie wysolować

Opublikowano

Ok rozumiem więc ten pasek okazuje się dosyć pomocny ale dalej nie wiem dlaczego u mnie się ani razu nie pojawił a nie powiem przydałby się często nie umiem dobrze dobrać moment i użyć go w odpowiednim momencie :/ Da się to jakoś włączyć w ustawieniach lub nie wiem jakimś innym sposobem?

Opublikowano

No nie bardzo xD

To pojawia się od 45 lvla od dunga z Poharan, nie pamiętam nazwy. Supply coś tam. Wcześniej tego nie ma, boss musi użyć mega mocnego ataku a ruletki można na spokojnie wysolować

W sumie to nie pamiętam, dawno takowych bossów nie biłam a wywnioskowałam to z faktu, iż w "Spirit Rest" (?) jak się bije world bossa do ruletki to takowe uniki się pokazują. Tego jestem pewna, bo ostatnio tam farmiłam esencje, bo były w cenie :D

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...