Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popularność csa

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy wy też zauważyliście że popularność csa znacznie spadła ?

Dlaczego tak się dzieje i czym to jest spowodowane, patrząc choć by na twitch to widzów jest niewiele tak jak to miało miejsce kilka miesięcy temu...

Opublikowano

1. Na csgolounge nie można obstawiać meczy.

2. Ludzie stwierdzili że to koniec hazardu w csgo (chociaż to nie prawda, z 5 ruletek i 3 jackpoty zamknęli)

Jeśli chodzi o małą oglądalność meczy to teraz nie ma sensu ich oglądać, nie ma tych emocji gdy obstawisz skiny na daną drużynę.

Opublikowano

Jak to nie można obstawiać skinów? strona nadal istnieje przecież...

hm...

Czy to powoli niewielki ale jednak upadek csa? nie mam na myśli że on zniknie bo to długo nie nastąpi, ale zostaną nieliczni w tej grze ?

Opublikowano

csgolounge działa dalej, lecz wyłączyli obstawianie. Możesz teraz tam jedynie tradeować

ExtHL5R.gif

Opublikowano

Wcześniej byl LoL, po erze LoL'a był CS, teraz nastała epoka Pokemon Go. Chociaż i tak teraz zmalała popularność pokemonow ale gdy wprowadza trade system znowu zyska na sławie.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja w CS nie zobaczyłem spadku popularności, no chyba, że te gówna grające tylko dla skinów odeszli, ale to mnie akurat nie obchodzi i dla mnie nawet lepiej, ludzie powinni się interesować grą, a nie jakimiś kolorowymi skórkami do broni..

Opublikowano

Ale wy pierdolicie. Ludzie i tak nie oglądali meczy, bo obstawiali tylko skin i szli. Ci co chcą oglądać to dalej oglądają, nawet głupie mecze w eleague mają po 40k+ widzów. Nie ma żadnego spadku popularności, 10 milionów unikalnych użytkowników w ciągu miesiąca. Z CS:GO nic się nie dzieje.

CS:GO jest teraz bardziej popularne niż kiedykolwiek wcześniej. (milion osób na majorze, największe prize poole itd).

Opublikowano

@garguleczek

Ja większy spadek zauważyłem właśnie w lolu, gdy szukanie gry rankingowej trwa 10 minut a w cs kilkanaście sekund. Jak dla mnie cs go nadal trzyma się na tym samym poziomie jeżeli chodzi o popularnosć.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

@garguleczek

Ja większy spadek zauważyłem właśnie w lolu, gdy szukanie gry rankingowej trwa 10 minut a w cs kilkanaście sekund. Jak dla mnie cs go nadal trzyma się na tym samym poziomie jeżeli chodzi o popularnosć.

Ale w lolu masz aleje, na suportcie grę szuka chwile. Wiele osób nie chce być suportem i dlatego tak długo szuka gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...