Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowana oferta wymiany

CevaBikaGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dzisiaj z rana wbijam sobie na steama, patrze 1 nowa oferta wymiany (trejduje Flipa Sapphire). Patrze a tam

Karambit Stattrak TigerTooth FN. Myślałem że chce mi to dać za mojego flipa sapphire ale nie w tym rzecz.

Okazuje się że jest to oferta w której zaoferował mi on tego karambita za darmo.

https://scr.hu/BnVq8l - tutaj ten screen

Próbuje ją zaakceptować of 15-20 minut ale ciągle wywala ten sam błąd który widać na tym screenie:

https://scr.hu/wyLWvGWystąpił błąd podczas akceptowania tej oferty. Spróbuj ponownie później. (28) Czytałem że to za sprawą lagów steama.

Rzecz w tym, że gdy steam sie odlaguje, zapewne oferta ta zostanie anulowana. Typ jest cały czas online.

Czy jeśli nie zdążę jej zaakceptować moge napisać do supportu że próbowałem a to wina steama że nie mogłem zaakceptować oferty?

Opublikowano

daj link do swojego profilu bo bycmoze masz juz go w eq ale ty go nie widzisz :) ja tak mialem jak odbieralem zwyciezkie bety

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Chce za flipa, i tak skonstruował ofertę, ale występuje tu bug steama, że nie wyświetla Twojego itemu i taka wymiana będzie zawsze nie do zaakceptowania. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

@MCPr0

Masz 100% racji.

Za kilka godzin wyskoczy komunikat, że oferta została anulowana/przedmiot niedostępny na wymianie. Jest to zwykły bug, z którym nic nie możemy zrobić.

Opublikowano

Ja miałem to samo, gdy typ mi wysłał oferte to przez 30minut były widoczne nasze itemy, a pozniej znikł mój item i wyglądało to tak jakby typ mi wysłał skina za darmo ale też miałem ten błąd.

Musicie być w tym samym czasie online i wtedy niech ci typ wysle oferte i to szybko zaakceptujesz, przynajmniej ja tak miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...