Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało miejsca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z telefonem Huawei Y3 360, ogólnie dostalem ten telefon, i odrazu mialem z nim problemy poniewaz bardzo mulił, ale zniewazylem ten problem powiedzialem "JEBAC" I tyle. Pozniej okazalo sie ze gry chcialem pobrac kilka aplikacji na swoj telefon, snapchat, messenger itd. Powoli zaczelo mi brakowac miejsca na dysku, mowie ze dziwne bo domyslny plan zapisu top karta sd ktora ma 4GB, gdy zajrzałem do pamieci telefonu okazalo sie ze mam telefon caly zasyfiony przez nie wiadomo co. Wydaje mi sie ze po prostu to sa pliki systemowe i nie mozna tego usunac. Na calym telefonie jest 4Gb i te 3.8 (Chyba) Bylo zajete przez aplikacje ktore juz byly od poczatku na telefonie i ktorych nie da sie przeniesc na SD, oraz pliki systemowe. Nie wiem co mam zrobic z tym telefonem. Bardzo by mi sie przydalo duzo miejsca na dysku, "DOMYSLNY PLIK ZAPISU KARTA SD" chce cos pobrac, jeb nie ma miesjca na dysku.. Gdzie jest sens..

Niech ktos pomoze 

Dziekuje

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z telefonem Huawei Y3 360, ogólnie dostalem ten telefon, i odrazu mialem z nim problemy poniewaz bardzo mulił, ale zniewazylem ten problem powiedzialem "JEBAC" I tyle. Pozniej okazalo sie ze gry chcialem pobrac kilka aplikacji na swoj telefon, snapchat, messenger itd. Powoli zaczelo mi brakowac miejsca na dysku, mowie ze dziwne bo domyslny plan zapisu top karta sd ktora ma 4GB, gdy zajrzałem do pamieci telefonu okazalo sie ze mam telefon caly zasyfiony przez nie wiadomo co. Wydaje mi sie ze po prostu to sa pliki systemowe i nie mozna tego usunac. Na calym telefonie jest 4Gb i te 3.8 (Chyba) Bylo zajete przez aplikacje ktore juz byly od poczatku na telefonie i ktorych nie da sie przeniesc na SD, oraz pliki systemowe. Nie wiem co mam zrobic z tym telefonem. Bardzo by mi sie przydalo duzo miejsca na dysku, "DOMYSLNY PLIK ZAPISU KARTA SD" chce cos pobrac, jeb nie ma miesjca na dysku.. Gdzie jest sens..

Niech ktos pomoze 

Dziekuje

Różnie z tym jest. Skoro mówisz, że po dostaniu tego systemu masz mało miejsca, jedyne rozwiązanie to wgrać na nowo system(Nie przez opcję przywracania ustawień fabrycznych). Co do przenoszenia aplikacji na sd to nei działa to jednak ze wszystkimi aplikacjami, jednak z doswiadczenia z moim telefonem wiem, że jeżeli aplikacja zajmuje np. 30mb, a dane do niej 1gb, to aplikacja jest w telefonie, a dane na karcie pamięci + save czy inne rzeczy zapisywane są w pamięci telefonu.

Opublikowano

Czego można wymagać od telefonu który nawet 100 Mb nie ma wolnego na dzień dobry. Sam telefon ma ledwo 512 Mb 

Zrotuj telefon i użyj aplikacji do przenoszenia i ustawienia zapisu na kartyę SD. 

Opcjonalnie można sobie ręcznie przenieść tylko niektóre aplikacje na SD 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...