Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tablet wybrać do gry w Pokemon GO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zakupić tablet do grania w gre PokemonGo jaki najlepszy taki do 450 złoty Maksymalnie gdzie nie będzie ścin oraz działało AR Proszę o pomoc bo na iphonie 6 gra mi sie nie raz ścina i jak power up'uje oraz evolułuje pokemona to sie zacina i nie można nic zrobić.

Moim zdaniem potrzebuje większego ekranu niż 4,7 cala (tyle iphone 6 ma) Może byc 7 do - 10.  

Opublikowano

To tablet czy jakiekolwiek urządzenie? Z moich obserwacji jeśli chcesz mieć mega płynną grę to musisz nastawić się na min urządzenie z 3GB ramu oraz jakiś dobrym prockiem coś jak snapdragon 810 czy helio x10 minumum, co jest nierealne w granicach 450zł do znalezienia. Oczywiście jeśli masz zaśmiecony telefon to nic tobie nie pomoże, znajomi grają na 5s i nie narzekają na żadne ścinki, gdzie mi szasami potrafi złapać ścinkę na 3GB ramu 64bitowy procek 8x.1,7GHz na 600Mhz grafiki.

1.jpg

Opublikowano

To tablet czy jakiekolwiek urządzenie? Z moich obserwacji jeśli chcesz mieć mega płynną grę to musisz nastawić się na min urządzenie z 3GB ramu oraz jakiś dobrym prockiem coś jak snapdragon 810 czy helio x10 minumum, co jest nierealne w granicach 450zł do znalezienia. Oczywiście jeśli masz zaśmiecony telefon to nic tobie nie pomoże, znajomi grają na 5s i nie narzekają na żadne ścinki, gdzie mi szasami potrafi złapać ścinkę na 3GB ramu 64bitowy procek 8x.1,7GHz na 600Mhz grafiki.

Mi zacina gre na iphonie 6 ;/ 

A jeżeli chodzi o ta NVIDIE to ona 900 złoty kosztuje a mam budżet 450 złoty ;/

Opublikowano

@up za 450zł nic nie znajdziesz niestety, ja jestem w temacie chińskich wynalazków (sam mam) i nie mogę nic znaleźć sensownego za 450zł. Moim zdaniem masz zagracony telefon, że 6 ci laguje.

1.jpg

Opublikowano

Hmm.. takie porządne tablety kosztują już ok.700/800 zł.
Jak już mam ci polecić jakiegoś dobrego tableta, to masz:
https://shield.nvidia.pl/tablet/k1
Jak na Tablet, jest on najlepszy, stabilny jeśli chodzi o gry, ale też ma swoją kosmiczną cenę.(Takie moje zdanie jest.)

O jeśli chodzi o grę pokemon go, to łap tableta z Lenovo:
http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/12459522#techniczne

Jak i też możesz sobie o nim poczytać na stronach. :)

Opublikowano

Chciałem zakupić tablet do grania w gre PokemonGo jaki najlepszy taki do 450 złoty Maksymalnie gdzie nie będzie ścin oraz działało AR Proszę o pomoc bo na iphonie 6 gra mi sie nie raz ścina i jak power up'uje oraz evolułuje pokemona to sie zacina i nie można nic zrobić.

Moim zdaniem potrzebuje większego ekranu niż 4,7 cala (tyle iphone 6 ma) Może byc 7 do - 10.  

Z tego co piszesz to nie jest wina iphone'a tylko zbugowanej gry. Każdy tak ma.

@Edit

Napiszę raz jeszcze, gra ci się zacina/buguje a nie telefon.

Opublikowano

Jeżeli telefon to używka LG G2.

Tablet to poszukaj na olx jakichś ofert, oraz wyślij je tutaj to wybierzemy najlepszą opcję

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Jeżeli telefon to używka LG G2.

Tablet to poszukaj na olx jakichś ofert, oraz wyślij je tutaj to wybierzemy najlepszą opcję

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tak, polecaj mu gorszego fona...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...