Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] To Konto Nie Istnieje ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie. Przy logowaniu na mojego priva wpisuje nick: rain haslo: 12345 a pisze mi ze takie konto nie istnieje ;/ wlazłem w navigacie w account i widzę że jest to konto. Zrobiłem sobie na sprawdzenie jeszcze jedno konto, ale to samo. Co mam zrobić? Za pomoc + i 5*

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UPY

Musicie Wpisać Rain haslo 12345 wielkosc liter ma znaczenie :)

a jak niewejdzie sprawdzcie czy do konca wlaczyliscie serwer i czy macie odblokowane port mapy :)

POMOGŁEM DAJ +++++++++ :)

728.gif4.gif

av-196537.gif

Bolało ;D

Opublikowano

Zróbcie Resa VPC , A jak nie pomoże To Reinstal Plików Serwerowych ! :mellow:

gtav2.png

Opublikowano

Reset juz mialem 4 razy chyba. Ja mam userów rain, gadus987, rain1, piter, gadus i ciagle to samo. Client jest chyba z 2008 ale powinienem miec 5 serwow a mam tylko 2 pierwsze. Reinstala raczej nie zrobie bo skasowałem już pliki serwerowe bo mój dysk ma małą pojemność (80 GB) Nie ma innego sposobu niż reinstall? Bo nie chce mi sie pobierac 700mb bo mam bardzo wolnego neta. iPlus. Pobiera mi sie 3 kb/s ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pomogl reinstall. Teraz inny problem. Gdy proboje sie zalogowac do gry to przy wyborze postaci wybieram moją postac i czekam na pasek ladowania ale go nie ma. Czekam i po jakimsc czasie loga mnie do wyboru serwow. Co mam zrobic?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ok juz dziala, ale kolejny problem ;/ gdy ten pasek sie laduje to gdy dojdzie do konca to wyloncza mi metka. o co moze chodzic tym razem? aha i nie mam wlonczonego portmapa poniewaz.... nie wiem jak to wytlumaczyc. zeby sie zalogowac musi byc wlonczony portmap?

@EDIT nawet jak mam wlonczonego portmapa to mi nie dziala. jak to naprawic?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

problem rozwązany. Chodzilo o to ze w Connetion Changer (do robienia spolszczeń) jest cos z plikiem metin2.exe . wystarczylo usunac go i wkleic spl jakiegos innego priv serwa i zadzialalo ;)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...