Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antaris.pl to serwer widmo bez administracjii i sypiące się channele

Metinkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obrażając nikogo tutaj stwierdzam fakt, że te forum chyba prowadzą same gimbazy ... zatrudniając do tego takich samych wiekiem albo młodszych albo lewych studentów, którzy tutaj chcą cokolwiek dorobić, albo im to imponuje, że są kimś lepszym od innych ... BuHAHAHA.

Jako że jestem lekko upierdliwym klientem (ale po 3 godz czekania na Tsie to świety by nie wydolił) opierdniczylem lekko administratora który się łaskawie do mnie ruszył, za co ten mnie zbanowal na tym tsie (bo poczuł różznicę wieku i nie tylko) a miał już tę prozaiczna sprawę SMSA załatwić od ręki. Niestety typek ten nie trzyma ciśnienienia bo każdy po 5 godz czakeania na Admina może się wkurzyć, zwłaszcza jak widać po nazwie nicka (Muszkinek 103 lev z Antarisa) i moce konwersacji byly uzyte czyli info podane też bardzo dokładnie (strona Antaris nie przyjmuje kodu za SMSY). Notabene takiego admina jak ten co mnie dziś zbanował na tym Tsie tobym z pracy u siebie od razu wywalił bo smark ten jeszcze pokory nie nabrał i nie miał do czynienia z naprawdę "trudnymi" klientami.

Jako że męczę się tu już 2 miesiąc na tym najlepszym z najlepszych serwerów to stwierdziłem, że sobie dobije na 110 lev aby zobaczyć tylko te nową lokację bo serwer ten już jedzie takim trupem, że szkoda gadać. Nie działa tu rejestracja, stąd brak tu nowych graczy, nie działa tu support, nie działa tu Item shop, bo kodu za przesłany SMS ta strona fizycznie nie przyjmuje i dzis działa tu chyba tylko jeden channel z 8-miu które są w grze. Jest to już mój drugi post bo tamten szybko administracja zamiotła pod dywan przekazując go do archiwum.

Teraz moja prośba do adminsitracji mpcforum. Jako, że nikt nie chce podjąć decyzji czy ten serwer Antaris.pl ma dalej działać czy nie (on juz ledwo zipii i jutro może nie być żadnego czynnego channela) to ja wam to pomogę. Wpłaciłem tutaj 12,30 zl i zakładam wam sprawę z urzędu przy pomocy znajomego prawnika jeśli do jutra te SMy nie wpłyną na moje konto + zaległe 150 SM z gry, które to miałem od kogoś co je wyłowił, ale opcja przekierowania SMów z gry na stronę nie działa po ostatnim restarcie. Dodatkowo wyśle zgłoszenie o wyłudzenie pieniędzy i świadczenie ułomnej usługi tzw. niepełnej i niezgodnej z regulaminem i postaram się aby te forum jako główny właściciel też dostał po dupie (sprawa pójdzie do UOKiK). Mniejsza o to ze was można zgłosić jako piratów bo metinowe pliki są własnościa firmy z Koreii ale Zaiks ma lepką rękę do takich rzeczy i w ich imieniu pewno ruszy dupę (czy im odda ich dziłakę to mniejsza o to). Jakby te argumenty były za słabe to kolega Nitrozyniak wraz z Isamu już obiecali pomóc i zapewniam was ze MPCforum wraz ze swoją psudo nagonką na Antaris.pl to będzie mizerią w porównaniu do tego co ja wam odwalę a co zobaczy 1 mln ludzi. Sądzę, że po tym filmie nikt na nowy serwer, który będzie własnością mpcforum się nie ruszy.

Czekam do wieczora jutrzejszego aż szanowne "dzieciate" GMY czy tam ADMINI przeleją mi kwote 75 sm na moje konto w antaris.pl, login czyli ID: draconusek (nick Muszkinek 103 lev, zarejestrowany na e-mail: [email protected]) plus zalegle 150 sm z gry z wody, które nie przeszły na stronę bo ona nie dziala w te j chwili ale robi jako atrapa. Zaś ten młodociany GM który mi dzisiaj bana dał na TSIE, przeprosi mnie na PW (puści notkę na ten nick na mpc) i dodatkowo zrobicie ładny restart serwera bo oprócz mnie grają tam także inni mocno podkurvieni gracze a mają także opłaony IS.

Podaję moje 7 początkowych numerów telefonu z którego wykonałem dzis SMS na antaris.pl za 12,30 zl, bo nie chcę aby mi potem cała Polska dzwoniła.

7246728 i niech szanowny GM Antarisa czy tam mpcforum.pl sobie sprawdzi ze wpłata była dziś około 17:55

Ps.

Jak macie zamknąć ten serwer to go zamykajcie a nie blokujecie wszystkie opcje na stronie i dajecie na maszynę z biedronki (lagi, padające channele)

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego tam jeszcze grasz, oni mają wypierdolone jajca na ten serwer, z resztą, od samego startu mieli, odczułem takie wrażenie. A propos kolegi prawnika, wątpie czy podejmiesz się takich kroków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...