Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z kartą graficzną

marcin36a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, tymczasowo posiadam nvidie geforce 220 jest z nią taki problem , iż nie odpala ona poprawnie gier. Przykładowo kiedy próbuje gra w gta 4 mam 4fps.Kiedy na mojej poprzedniej karcie geforce 8500GT z 512 było chyba ponad 10. Tak jest w większosci gier, zainstalowałem wszystkie sterowniki, nie wiem co mam zrobic, proszę o pomoc

Opublikowano

tak jak pisałem jest to tymczasowa karta, będę kupowal nową jednak nie wiem jeszcze kiedy, nazrazie jednak oczekiwałem pomocy w temacie a nie komentarze typu ale gówniana karta.

Specyfikacja komputera

Intel Penntium Dual Core 2.80 Ghz

4Gb RAM

Karta geforce gt 220

Tyle chyba wystarczy

Opublikowano

To Ty się nie spodziewaj dużej ilości klatek z tą kartą, ale napisz mi czy Ty tą kartę kupiłeś nową czy ktoś Ci ją wcisnął? 

Opublikowano

Wyciągnąłem ją ze starego komputera brata, wiem że tam ta karta przy tej grze dawała dobrze radę i było to jakie 30 fps dodam że tamten konputer miał tylko 2gb ramu.Więc nie wiem w czym tkwi problem,Wydajno jest słaba nawet przy mało wymagających grach w których wiem że ta karta dawała sobie doskonale radę.WIęc doczekam się pomocy ?

Opublikowano

dostales juz, w pierwszym komentarzu, ta karta to gowno i tyle, nie odpalisz na niej dobrze gierek, w szczegolnosci gta iv, ktorej optymalizacje to mozna o kant dupy potluc  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...