Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam techników i grafików na serwer

Procent Bl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
W niedalekiej przyszłości mam w planach stworzyć pewien serwer i z tej okazji poszukuję ludzi, którzy sprawnie piszą i edytują pluginy oraz potrafią obsługiwać programy graficzne. 
Nie zdradzę tutaj typu serwera, wszystkie informacje podam w prywatnej wiadomości osobom zainteresowanym.
Mam kilka wymagań od swojego teamu, mianowicie:
-Dojrzałość (Nie chcę w teamie dzieciaka, który pościąga plugi bądź grafiki z internetu, przerobi w 5 minut i powie że sam zrobił)
-Sporo wolnego czasu (Na serwer chcę wprowadzić kilka innowacyjnych patentów których jeszcze na serwerach nie widziałem, a brakuje mi ich w rozgrywce. Chcę także stworzyć stronę internetową i interesującą zapowiedź)

Co do reszty, na 100% dopowiem kiedy znajdzie się już jakieś grono zainteresowanych. Z MPC Forum przeniesiemy się do rozmowy na skype/TS3 aby złapać jakiś kontakt i dogadać się jak ludzie. 

Zapraszam do komentowania i pisania w prywatnych wiadomościach. Na dole przykład "Podania".

Imię:
Doświadczenie:
Skype/TS3:

Funkcja o którą się starasz:

Opublikowano

Imię: Kacper
Wykształcenie: Podstawowe
Doświadczenie: Średnio umiem pisać pluginy (dopiero się uczę). Umiem pisać strony oraz całkiem sprawnie obsługuję gimp'a
Skype/TS3:  TS3 + Moja strona (nie skończona) walkapvp.esy.es (kicpro.pl jeszcze nie podpiąłem)

Funkcja o którą się starasz: Technik

Zaraz zaczyna się rok szkolny więc zbyt dużo wolnego czasu nie będę miał z powodu na naukę.

tumblr_lg4jp4ukP11qfwshko1_500.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...