Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoftEther VPN Time-out occurred

adriangracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie chciałbym zgłosić swój problem gdyż walczę z tym od kilku dni i już nie mam siły. Mianowicie zacznę od początku:

Zobaczyłem że istnieje taka gra jak Black Desert. Oczywiście zachwyciła mnie lecz trzeba ją kupić ale można to obejść i powstała strona Black Desert Polska o to link:

http://blackdesert.com.pl/?p=307

Tam jest pełen opis jak zarejestrować się na tą grę zainstalować i zagrać w nią lecz tutaj mój problem się zaczyna właśnie z programem VPN.

Tak jak na filmiku zainstalowałem wszystko tak samo jak na poradniku.

Po co ten program już wyjaśniam bo bez tego nie wejde na stronę japońską do rejestracji dlatego chciałbym połączyć się z Japońskim serwerem VPN.

Problem polega na tym że nie chce mi się połączyć dokładnie wyskakują mi takie błędy:

Najpierw wyskakuje mi coś takiego ( to nie jest błąd tak powinno być):

l4dtqfkvvpke.png

A potem już wyskakuje taki błąd :

02auvhd03bci.png

Do tego czasem jest napisane

Error (Error code 1):

Error (Error code 2):

Error (Error code 3):

Nie wiem o co chodzi jak to naprawić żeby połączyć się z serwerem japońskim. Inni nie mają takiego problemu lecz ja mam. Nie wiem może chodzi o moje ip jeżeli tak to jak to zrobić żebym mógł się połączyć.

Bardzo bym prosił o pomoc z góry dziękuje !

Opublikowano

Albo ty masz łącze do dupy albo serwer co używasz na VPN  jest wyjątkowo do dupy . 

Nie łączy wcale z serwerem, czyli albo wyłaczony albo tak zlagowany że nie połączy albo jeszcze co innego.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie, łącze mam dobre i wszystko u mnie jest w porządku bo sprawdzałem po kilka razy heh :(. Każdy serwer mi nie łączy właśnie w tym problem jest. Możesz sobie nawet sprawdzić na własnym kompie może też będziesz miał coś takiego. Nie wiem o co chodzi i jak to naprawić dlatego zgłosiłem się tutaj żeby uzyskać pomoc.

Opublikowano

Po co mam sprawdzać, mój  VPN co ma działa wyśmienicie nawet na Japonię.

Opcjonalnie nie zainstalowałeś jakiegoś modułu programu ( ma trzy ) albo nie masz właściwie go skonfigurowanego 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ja zainstalowałem tylko ten program. Nic innego nie instalowałem oprócz tego. Skonfigurowanego no nie wiem jeżeli wiesz jak dobrze ma być skonfigurowany liczę na pomoc :).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...