Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć system płatności na własnej stronie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, polecicie jakieś poradniki po polsku czy coś w te gusta jak zrobić płatność sms/paypal/przelew na swojej stronie ? Wiem że paypal da się zrobić łatwo przyciskami, ale nie chcę tworzyć nowego przycisku dla każdego produktu w sklepie.

210119.gif

Opublikowano

Wszystko jest w dokumentacji, jeśli znasz dany język to bez problemu powinieneś to potrafić.

PS: Te przyciski co generuje PayPal nie są dobre do tworzenia płatności gdyż nie przesyłają IPN, więc nie jest to dobre jak chcesz coś sprzedać.

Opublikowano

No tyle że mój angielski nie jest na tyle dobry żeby to zrozumieć, a tłumacz google tłumaczy tak jak by tłumaczył to maciek z klanu

210119.gif

Opublikowano

No tyle że mój angielski nie jest na tyle dobry żeby to zrozumieć, a tłumacz google tłumaczy tak jak by tłumaczył to maciek z klanu

W tym problem że 99% dokumentacji jest w języku angielskim.

Ja osobiście polecam Xsolla/Stripe/G2A. Wszystkie mają łatwą integrację, powinieneś sobie poradzić.

Opublikowano

@I'm ToNy

Te dwa pierwsze odpadają, a na g2a nigdzie nie widzę takiej opcji

210119.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...