Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS po optymizacji w NvdiaExperience

AlbanczykMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam oto taki problem bardzo znaczący w moim życiu , chodzi o fps w CSGO . Zooptymalizowałem sobie CSGO w Nvdia Experience i mam 30 FPS w menu i w grze . Przedtem miałem ok.140FPS w menu i grze . Próbowałe przywracać ustawienia fabryczne w karcie graficznej i w CSGO , ale to nic nie pomogło . Patrzałem tez czy karta graficzna nie uległa spaleniu ale podłączałem monitor pod wejście od karty graficznej w laptopie i monitor normalnie działał . Co mogło się stac ? Proszę o konkretne odpowiedzi .
Używam sprzętu ACER Aspire E5-573G

Opublikowano

Ja pierdzielę.. wchodzisz w ustawienia w grze, potem w grafikę i ustawiasz wszystko na niskie. Tyle.

No właśnie w tym problem że mam wszystko na najniższe synchronizację pionową wyłączoną wpisywałem fps_max 199 i też nic

Opublikowano

Renderowane wielordzeniowe, czy jak to się nazywało.. jak masz włączone to wyłącz, jak wyłączone to włącz.

Zrobiłem tak i też nic nie pomogło ;/

Jaki masz system?

Opublikowano

Podczas gry pokaz nam wszystkie procesy uzytkownikow z segregowaniem "Procesor CPU"

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Na uj nabijacie posty skoro i tak nie ogarniacie?

Wejdź w aplikację Xbox, masz ją pewnie gdzieś tam w Starcie. Wejdź w ustawienia tej aplikacji i wyłącz Game DVR.

Opublikowano

Wejdź w aplikację Xbox, masz ją pewnie gdzieś tam w Starcie. Wejdź w ustawienia tej aplikacji i wyłącz Game DVR.

ja p*******, przeczytałeś moje posty w takich tematach z rozwiązaniem i teraz k***a speca udajesz xD jeszcze piszesz dokladnie to co ja

Opublikowano

Renderowane wielordzeniowe, czy jak to się nazywało.. jak masz włączone to wyłącz, jak wyłączone to włącz.

Zrobiłem tak i też nic nie pomogło ;/

Jaki masz system?

ja mam windowsa 10 :(

wyjaśnisz dokładnie jak to zrobić

?

Podczas gry pokaz nam wszystkie procesy uzytkownikow z segregowaniem "Procesor CPU"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...