Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie internetu podczas gry w CS:GO

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, gdy wchodzę do gry CS:GO to Internet tak jakby zaczyna mi wariować czy coś, i jak posiedzę np. w menu głównym lub w lobby to rozłącza mnie na pare sekund a jak ktoś wbije do lobby to pisze [unknown] i avatar z znakiem zapytania, i jak wywala mi internet niby bo nie mam internetu, to dzieję się tylko tak na steam.. A gdy normalnie gram to wgl nawet mnie nie wywala, i gdy siędze na przeglądarce też jest wszystko w porządku, tylko dzieje sie tak w lobby, I niby opóźnia mnie i np jak kliknę guzik żeby szukało meczu to inni piszą że go nie kliknąłem, i dzieje się tak tylko gdy mam odpaloną grę, wywala mnie z lobby, pisze że nie mam neta, choć go mam bo sprawdzałem jak wywaliło, i wywala tak na ok 3 sekundy i daje mi status Offline, a ja mam internet, choć na steam piszę że go nie mam, gdy nie mam włączonej gry to tak wgl się nie dzieje, bo steam hula jak należy! Tylko dzieje się tak gdy mam odpaloną grę. Proszę o pomoc :(

448af8ced075a.png

Opublikowano

@ToshiKatsu , U nich jest wszystko wporządku, z internetem nic nie szwankuje bo nic wczesniej takiego nie było tylko teraz się tak zaczeło gdy zrobiłem format komputera.

448af8ced075a.png

Opublikowano

@up Od jakichś 2 dni tylko chciałem bardziej go zbadać żeby lepiej go opisać.

@Edit , Zamieszczam screena. Jest tylko tak kiedy mam włączoną grę i mój status zmieni się na 3 sekundy na Offline lub przy tworzeniu lobby.

85301c9cbaaa6.jpg

448af8ced075a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...