Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak komunikatu od Niantic o banie

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż na telefonie mam problem z tym wejściem na konto "retry" itp. itp. Ale na emaila nie dostałem żadnej wiadomości od Niantic o banie :/ 

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Wiadomośc o banie dochodzi około tydzień po tym jak go dostaniesz ;)

I do tego ban to wiadomość : Failed to get game data from the server ban

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

"Trainer,

Your account has been terminated.  Use of any other third-party software or app, including but not limited to scripts/apps, applications used to falsify your location, emulators, modified or unofficial software, and/or accessing Pokémon GO clients or backends in an unauthorized manner is considered cheating.

If you believe your account has been terminated in error, you may fill out this form.  Please consider your account permanently terminated unless we reply back to your appeal.

- NianticOps"

Opublikowano

Znaczy już 4 dni minęły od tego niby bana bo miałem ten komunikat z retry ale nie sprawdzałem poczty. Dzisiaj tak jakoś mnie naszło i nic nie przyszło na emaila, nigdzie (tak, sprawdzałem spam, kosz itp.). Może faktycznie tydzień opóźnienia.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Nie raz wiadomość dochodzi z opóźnieniem. Jak masz failed to get player fata from the server to na 85% jest to ban chyba

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...