Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi na serwery: Gildie, Skyblock, Reallife

MrKajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, obecnie kończę serwer gildii (poziom medium), wydaje mi się, że jest naprawdę dobry, ewentualnie nawet zaprosiłbym kogoś żeby ktoś ocenił moją pracę. Nie wiem w ogóle, czy ten serwer wystartuje, ponieważ ciągle zastanawiam się czy warto tracić jeszcze czas na minecrafta.

Od razu mówię, jeżeli ktoś będzie miał kłopot z tym, że mam zamiar zarabiać na serwerze, proszę po prostu nie pisać ;). Dbam o to, żeby nie było p2win, ale także dbam o to, żeby zostało coś w portfelu - poświęcam na to czas wraz z pieniędzmi (serwer dedykowany wraz z reklamami 0 łącznie jakieś 500zł).

Tak jak wspomniałem - nie wiem czy to wystartuje, ponieważ może uznam, że powinienem przyłożyć się do studiów (informatyka), a resztę czasu pochłoną mi domowe obowiązki (mieszkam już z moją kobietą), oraz praca.

Jeżeli urzekłem Was moją historią proszę czytać dalej.

Nie byłoby problemu dla mnie zrobić sieć. Na początek uważam, że nawet 3 serwery by wystarczyły.

Od siebie już gotowe gildie dam, w sumie wcześniej jeszcze robiłem pliki pod skyblocka na 1.10 (a, gildie są na 1.7-1.8), jeżeli chodzi o real life - nie wiem o tym za wiele, lecz zaciekawiło mnie jak wszedłem obejrzeć na czym to polega na jakimś serwerze - więc do serwera RL potrzebuję kogoś, kto właściwie ten serwer zrobi.

Jeżeli posiadasz jakiś serwer, chciałbyś się dołączyć do sieci, pisz śmiało. Sam jestem pełnoletni, z zapasem nawet, lecz ty nie musisz być.

Oczekuję od Ciebie sumienności, pracowitości.

Dodam, że posiadam trudny charakter - nie jestem uległy, jestem nieufny, zdarza mi się być nerwowym, mam twardą rękę przy zarządaniu.

Dobra, to chyba tyle, jeżeli ktoś uważa, że o czymś powinienem jeszcze wspomnieć, napiszcie w komentarzach.

A.. kontakt preferuję przez PW na mpc, lub po prostu proszę napisać w poscie.

Opublikowano

Ciekawe.
Napisałeś, że możesz nawet oddać RL w ręce innej osoby. To jest jakiegoś rodzaju zachęta do współpracy? Jeżeli tak, to czy posiadasz programiste, lub zapas pieniędzy by go opłacić? Wychodze z założenia, że serwer na gotowych pluginach to nie jest najlepszy serwer.

Opublikowano

Up, skrypty (czyli jakieś drobne kosmetyczne rzeczy) sam mogę pisać, pluginów nie, nie mam pieniędzy na programistę.

Natomiast na serwer mam ;)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...