Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Wieczne wczytywanie trybu fabularnego

konrad@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem jak w tytule tematu gdy uruchamiam tryb fabularny (nowa gra) to wszystko staje w miejscu na wczytywaniu ciągle niby się ładuje ale bez skutku.

Opublikowano

Miałem taki sam problem, jednak była to wina przez to że np. przechodziłem do pulpitu w trakcie ładowania. Poczekaj cierpliwie może się wkońcu załaduje. Próbowałeś robić reinstall gry?

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Miałem to samo. Ale też miałem że na pasku pisało trwa uruchamianie Social Club... i  się długo ładowało... Bo wychodziłem na pulpit. Tak jak pan @up Zrestartuj grę przez menadżer zadań. wyłącz gta v. włącz i odejdź i poczekaj cierpliwie

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

Z singlem nie mam tak dużego problemu ale jednak trochę to zajmuje. Mi za to Online się sporo czasu wczytuje ale chyba nic na to nie poradzimy.

Opublikowano

Problem rozwiązany jako że miałem mody stwierdziłem że odłączę mody i skrypty wtedy gra się wczytała,ale bardzo zdziwił mnie fakt że po prologu wrzuciłem spowrotem mody i skrypty i gra załadowała się już normalnie.Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...