Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwisów oferujących reklamy do wstawienia na stronę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

szukam firmy, która może płacić mi za reklamy na mojej stronie www (ja wstawiam ich reklamę). AdSense odpada, ponieważ nie chcę wpisywać numeru konta bankowego, poza tym od Adsense trzeba odprowadzać podatek. Najlepiej, aby po prostu przelewali pieniądze na PayPala. 

Pozdrawiam,

@jakubgross

strange1.jpg

Opublikowano

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

NIe chcesz wpisywać numeru konta bankowego, czy może go nie masz ? Bo bez tego to chyba nie wiele serwisów ci zapłaci

210119.gif

Opublikowano

NIe chcesz wpisywać numeru konta bankowego, czy może go nie masz ? Bo bez tego to chyba nie wiele serwisów ci zapłaci

To bez znaczenia, chodzi mi po prostu oto, aby nie było do tego trzeba podawać wszystkich danych osobowych i nie odprowadzać podatku. 

Bardziej chyba się skupie na zagranicznych stronach. 

strange1.jpg

Opublikowano

To bez znaczenia, chodzi mi po prostu oto, aby nie było do tego trzeba podawać wszystkich danych osobowych i nie odprowadzać podatku. 

Bardziej chyba się skupie na zagranicznych stronach. 

Na PayPalu też powinno się odprowadzać podatek. Jesteś trochę źle poinformowany, poza tym na PayPalu też podajesz swoje dane osobowe więc nie rozumiem w czym problem.

Opublikowano

Co za roznica gdzie i jakie dane podajesz?

Przeciez musisz wyplacic potem pieniadze na konto bankowe, a potem i tak rozliczyc sie z kazdej zlotowki.

Urzad skarbowy zrobi ci kontrole i zaplacisz kare 80% nieopodatkowanej kwoty.

Opublikowano

Przeciez musisz wyplacic potem pieniadze na konto bankowe, a potem i tak rozliczyc sie z kazdej zlotowki.

Czasami po prostu agencja reklamowa odprowadza ten podatek, dlatego właśnie szukam takiej firmy.

strange1.jpg

Opublikowano

adkontekst

adchoice

seopilot

popads

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Czasami po prostu agencja reklamowa odprowadza ten podatek, dlatego właśnie szukam takiej firmy.

Dobrze, ale zeby firma odprowadzila za ciebie podatek to musisz z nia na koniec miesiaca podpisac umowe o dzielo/zlecenie, a do takiej umowy sa wymagane wszystkie twoje dane, czyli ; adres zameldowania, pesel, imie i nazwisko, nazwa i adres urzedu skarbowego, numer konta bankowego itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...