Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziecko Neo Dostaje Bana Na Xlast

Constantineq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc wchodzę jak zwykle na forum xlasta żeby poczytać i pośmiać się z próśb do gm o odbanowanie a tu pojawia się taki temat a zresztą sami zobaczcie :P

uzalenienieodmetinaedit.png

Na privach nick: Draco911 lub Sephiroth

sygnadelta.png

Opublikowano

Co w tym takiego śmiesznego ? Że ktoś dostał bana ? a jak byś ty dostał bana jak byś się czuł ?

Edit.

Po dwa nie twoja kasa tylko jego. Jego sprawa co robi z kasą może nawet wywalić na ulice a tobie nic do tego ;). Bądźmy Ludźmi Panowie i Panie...

Opublikowano

śmieszny jest sposób w jaki proszą gm'ów o odbanowanie np ten który podałem na ss

@ up

kasa kasą ale nie zdawać przez grę w szkole to lekkie przegięcie

sygnadelta.png

Opublikowano

Racja. Tylko całe teamy to jedna wielka dzieciarnia która dostanie gm to myśli że może robić bóg wie co ;)

i tu się z tobą zgadzam np. gm cheos na metin2Pl

sygnadelta.png

Opublikowano

Za te 300zł to team Xlast powinien mu jeszcze itemy dawać pewnie niewiele osób tyle wydało, z tym że nie zdaje w szkole to pewnie żeby GMów ruszyć poprostu...

Opublikowano

Nie dziecko pewnie ukradło konto bo po 1: gram na xLaxt od pocz. (jak juz nie był tylko na Hamachi i jak Frost miał nick Gacus) .

I teraz tak mało smoczych monet jest tylko chwile kiedyś bylo 20k albo 200k sm ( czy tam 2 miliony) a potem było wspomaganie serwa a jego nicku nigdy nie widziałem na liście osób, którzy wspomogli serw.

Po prostu dziecko komuś konto ukradło i narzeka normalka.

Sad but true...

Opublikowano

Nie każdy jest tak bogaty, żeby wydawać 300zł na IS. 300zł to pokarm dla całej rodziny na więcej niż 3 miesiące (przy czym dziennie syto się najesz). Poza tym kolega, który został tzw. "oszukany", jest uzależniony dlatego nie zdaje do next klasy.

Opublikowano

300zł to pokarm dla całej rodziny na więcej niż 3 miesiące (przy czym dziennie syto się najesz).

Ahahahah synek a żeś jebnoł ! 3miesiace dla rodziny ! haha dobra dobra synek dużo o zyciu to ty nie wiesz niestety ;)

a co do tematu:

nie ma co umieszczać takich rzeczy, lepiej je ukryc zeby nikt sie nie dowiedzial ze w polsce takie neo sa;)

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

300zł to pokarm dla całej rodziny na więcej niż 3 miesiące (przy czym dziennie syto się najesz).

Rozjebałeś system ;D

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

i tu się z tobą zgadzam np. gm cheos na metin2Pl

CHEOS ?! On na Monolicie jest i nie jest nie dobry ; << On mi odpisał na e-maila ; <<

Hmm, 300zł.. 300zł.. przegięcie. A to nie zdawanie w szkole to już wgl.. To naprawde n30

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...