Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginy na kosy i skiny.

Gość animekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż posiadam serwer CS:GO i chciałbym dodać tam pluginy na kosy i skiny. Tylko wiem że za nie dostaje się bana, lecz dużo serwerów ma plugin na te kosy i skiny. I chciałbym wiedzieć jaki to plugin lub jak obejść aby nie dostać bana.

Opublikowano

@up

Właśnie jest to serwer mój dla mnie i moich znajomych.

A plugin na kosy?

Opublikowano

Faktycznie, pomyliłem się, dzięki za sprostowanie.

@Nevvy

Mam pytanie co do tych pluginów, czy aby na pewno dostanę bana w ciągu 2 dni?

http://www.gametracker.com/search/csgo/?query=knife

Jak widać serwery używają i tego i tego, a są kolejno na 2,10,11,14,19,24 miejscu w rankingu gametrackera.

Np. ten 14 serwer, Zombie Mod. Na ich forum ostatni post z działu VIP został napisy w czerwcu 2015 roku czyli serwer mniej więcej stoi od tego czasu. Wiadomo, że nie mogę być pewny od kiedy ma te pluginy ale jest serwer top 14 jeśli chodzi liczbę graczy online. Dlaczego nie został zbanowany, albo np. ten top2?

Czym popierasz swoje stwierdzenie? Dostałeś takiego bana? Jestem ciekaw bo sam chce użyć tego pluginu :)

Opublikowano

Banują serwery, wgraj a sam się przekonasz ;)
Właściciele top serwerów maja wystarczająco dużo pieniędzy na zakup kont z cs'em, + numery aktywacyjne żeby używać skinów :)

ExtHL5R.gif

Opublikowano

To że banują to ja wiem. Tylko czy banują takie serwery gdzie raz na dzień wejdzie 5 osób na 2 godziny, serwer nie będzie miał żadnych tagów typu knife, będzie miał założone hasło, nie będzie publiczny ani widoczny żadnym trackerze ?

Ponawiam pytanie: Czym popierasz swoje stwierdzenie? Dostałeś takiego bana? 

Mają może pieniądze na konta z tokenami ale co jak dostaną bana na IP? Serwer zniknie z topki, będą musieli od nowa go pozycjonować. Fakt, że mogą ludzie wchodzić przez domenę + duże community np. na forum ale tak czy siak zniknie ze stron promujących i trackerów. Były już takie bany więc czemu oni nie dostali? Powinni dostać szybciorem skoro to Top2.

Co 2 dni kupować konto za 10eu przez rok, hmm. Valve blokuje cały czas tokeny tego serwera a on dalej stoi, hmm. Czemu nie dostał bana na IP, hmmm.

Jestem ciekawy dlaczego połowa serwerów się wysypała a dlaczego połowa działa bez przeszkód?

Najlepiej będzie jeśli wypowie się autor tematu. Czy użył już pluginu i czy dostał bana?

Pasjonat
Opublikowano

Ja używam tych pluginów i mogę się wypowiedzieć,takich małych raczej nie banują, najprawdopodobniej banują za reporty tylko więc małe szanse.

Nie ma chyba banów na IP, przynajmniej nigdy nie widziałem więc po dodaniu nowego tokenu normalnie można na niego wbijać.

Nie kupuje się kont csgo xD tylko tokeny <chyba nie mogę dać linku bo reklama> ale pierwszy z danego konta steam masz za free,więc możesz pisać do znajomych żeby ci jeden wzięli ;p - minus tego jest taki, że ten ziomek który ma sklep z tokenami sprzedaje wszystkim z jednego konta które zmienia po banie dopiero więc jak jeden serwer dostanie to wszystkie też lecą (a na z jednego konta max 1000 serwerów można postawić) Raczej twojego serwera nikt nigdy nie zgłosi do volvo tylko poleci przez to, że jakiś inny serwer od tego ziomka poleciał.

I nie banują co 2 dni szanujmy się, najszybciej to jakoś tydzień czy dwa po ostanim banie. Czasami z miesiąc może stać lub więcej, zazwyczaj parę tygodni.

.

Opublikowano

Są lub były bany na IP serwera, wypowiadali się o tym na reddit i allied.

Nie kupuje się kont CS:GO, racja ale żeby uzyskać token trzeba zrobić transakcję na steam za 5$ lub jak wspomniałeś kupić od kogoś taki klucz. 

Czytałem trochę o tym żeby się doinformować :D Bana można dostać nie tylko na tokeny(to było przed tokenami? nie wiem kiedy weszła ta aktualizacja), może być dodany np. tydzień na blackliste, można dostać bana na 8 dni, lub bana na 22 lata? Takie posty się pojawiały, nie wiem czy to do końca prawda, ale biorąc to pod uwagę proszenie znajomych o tokeny jest słabym pomysłem :/

Co do tych banów na IP to chyba są jednak możliwe. Aktualnie mam mały serwer na pukawce, miałem na vps ale słabo to działało. Po wgraniu pluginu na kosy, ich "skaner" to wykrył i wysłał informację, że mój serwer może zostać zablokowany przez valve oraz przez pukawke ze względu na ich regulamin. To że zamieszczają taką informacje oznacza, że albo mocno dbają o swoich klientów, albo boją się że stracą adres IP. Strata adresu oznacza utratę serwerów przez masę klientów, dzięki portom może ich być spora liczba.

Opublikowano

Kiedyś były blokady na IP
Aktualnie otrzymując bana dostajesz jeszcze bana na grę, który trwa 1 miesiąc

6rpHmhW.png12754968_486423874891715_677744766_o.jpg

ExtHL5R.gif

Opublikowano

@up

Mi też oferowali "płatne" pluginy, że niby za nie nie ma bana.

Opublikowano

Sa platne pluginy i obchodza ich te "sprawdzenie" czy serwer nie ma zakazanego pluginu i działają normalnie takie pluginy, nie banują.

Sam znam serwerownie, która ma 9 lat i używa takiego platnego pluginu od paru miesiecy i do dzis nic sie dzieje. Nie które hostingi automatycznie sprawdzają, czy nie masz takiego pluginu

np. pukawka..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...