Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Holographic Displays - Błąd!

_Tritti_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż gdy próbuję zrobić hologram poprzez plugin Holographic Displays spawnuje mi konia 20 kratek wyżej z nazwą hologramu. Mozna temu jakoś zaradzić?

Opublikowano

Wgrywałem już wszystkie plg na wersje 1.8 i żaden nie działa. Próbowałem też zrobić scoreboard skryptem, lecz dalej spawnuje mi konia.

Opublikowano

Ale grasz na 1.7.2 czy 1.8

Wysłano z mojego SM-T210 przy użyciu Kot Droida 2.0

A i masz HoloApi?

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

sproboj moze po kolei od najnowszych wersji po kolei pare sprawdz, ja akurat nigdy tego problemu nie mialem z hd, i serwer masz na 1.8 ? jak ci nadal nie bedzie dzialac to moge ci znalezc u siebie + dodaj moze logi bledu z konsoli(bo napewno bledy wyswietla)

Opublikowano

Spróbuj w konia rzucić miksturą niewidzialności, albo wejdż w pliki serwera i: plugins/HolographicDisplays/ i tam masz pewnie pliki takie jak config, otwórz ten plik i pokombinuj i poszukaj linijek z invisible, albo tam gdzie pisze 20 to zamiast tego wpisz 65, to będzie ci spawnować konia 65 kratek w góre.

200.gif Hmmm...

Opublikowano

Nie masz holoapi...

04ludzik.gif

Opublikowano

Google nie boli ja leze na kanapie i mam wyjebane poszukaj w necie @antywarn google nie boli

04ludzik.gif

Opublikowano

Teoretycznie powinna dzialac wersja tego pluginu 2.1.9 z tego co pisza na bukkit.org:

2.1.9

• Removed debug code (sorry, I forgot it)
  • Fix icons disappearing in 1.7.10 and 1.8 too (if it was happening) 

Sprawdzalem jeszcze starsze i nowsze wersje, ale bez pozytywnych rezultawow, tak jakby ten plugin nie dawal rady obslugiwac na spigocie 1.7.10(bo zgaduje ze taki masz) wersji 1.8

Po dluzszym szukaniu znalazlem jeszcze cos innego i tym razem dzialalo, musisz zainstalowac ProtocolLib, HolographicDisplaysPatch oraz sam HolographicDisplays, linki do wszystkiego masz tutaj nizej:

https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/holographic-displays/files/67-holographic-displays-v2-1-10/ - tutaj mysle ze inna wersja pluginu tez by zadzialala

https://www.spigotmc.org/resources/holographic-displays-patch.1039/

w pierwszym linku jest tylko zwykly hd, a w tym drugim hd patch oraz ProtocolLib (na jednej stronie sa linki do bezposredniego pobierania)

Powodzenia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...