Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL a shu

Smerfuseke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że jak mam lola odpalonego mecz itp to jak mam SHU to mam max 22fps a jak go wyłączam to mam normalne fps ktoś wie o co chodzi? Nie włączam nagrywania ani nic

Opublikowano

Mam to samo.. tyle ze nie chodzi o fpsy tylko o scinki co chwile. Niegrywalnie. To samo jal gram z odpalonym plays.tv. tyle ze z tym drugim to freezy mam 10 sekundowe. Mi wydaje sie ze to kwestia procesora ale poczekajmy moze ktos nam tu pomoże ;)

Opublikowano

Shu dodalo ta funkcje z shotami, nie wiem jak to działa ale obciąża grę na bieżąco tak jak by była nagrywana, jedyne wyjście to albo zmienić program do screenshotow albo używać starszej wersji shu : P

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

ja powiem tyle..

testowałem shu bo jest mozliwosc shotowania ale po odpaleniu tego programu moje fpsy z 120-170 na high spadly do 20-30 + sciny..

Z ciekawosci pobrałem obsa, ustawiłem go tak jak ma wiekszosc streamerow i wlaczylem opcje nagrywania.. po odpaleniu obsa + customa na lidze i co ujrzałem?  60-120 fps wiec wina jest shu a nie waszych/mojego komputeru ;)

Opublikowano

Po uruchomieniu systemu (podaje dla użytkowników windows) wejdźcie w menedżera zadań w zakładkę wydajność. Poobserwujcie przez chwilę, a następnie odpalcie owy program i zobaczcie jakie będzie zużycie procesora. Dodatkowo w zakładce procesy, macie wypisane wszystkie aktywne procesy wraz z ilością pamięci jaką zużywają.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Po uruchomieniu systemu (podaje dla użytkowników windows) wejdźcie w menedżera zadań w zakładkę wydajność. Poobserwujcie przez chwilę, a następnie odpalcie owy program i zobaczcie jakie będzie zużycie procesora. Dodatkowo w zakładce procesy, macie wypisane wszystkie aktywne procesy wraz z ilością pamięci jaką zużywają.

To chyba kazdy powinien wiedziec -.-

Od shu polecam bardziej plays.tv ktorego uzywam. Spadku wydajnosci nie ma zadnego a funkcje z tego co wiem to te same co shu. Lub tez poczekac na jakis update shu i moze tworcy tego programu rozwiarza problem z ta wydajnoscia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...