Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jasne tekstury

Seherezada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj przez przypadek zresetowałam ustawienia grafiki. Pozmieniałam je z powrotem tak jak były ustawione, a przynajmniej tak mi się wydawało. Grając zauważyłam, że obraz jest strasznie jasny, wręcz oczojebne kolory rażą po oczach, wcześniej było bardziej przyciemnione :D I moje pytanko jak to zmienić? Nie chce znowu nic zepsuć xDD. To na pewno w wr, w kompie wszystko jest jak było.

Chętnie zobaczę ss jak macie ustawione w grafice :))))

Opublikowano

Ohh dzięki ci dobry człowieku :D O to mi w sumie chodziło, tyle, że cieniowanie ciągle mam wyłączone. Mimo, że zmieniałam na włączone i odwrotnie wciąż jest tak samo :D Trzeba włączac wr jeszcze raz żeby było widać różnice?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSeherezada

Nigdy nie przywiązywałem zbyt wielkiej uwagi do tych ustawień, gdyż zawsze mam włączone najwyższe detale. Muszę przyznać, iż poświeciłem co najmniej 20 min, na włączanie i wyłączanie tej opcji cieniowania, łapiąc się przy tym za głowę i zastanawiając... Dlaczego to cholerstwo nie działa? xD

Jednakowoż, po upływie wspomnianego czasu, udało mi się do tego dojść. Nie ma potrzeby restartowania gry. Wystarczy, że wyjdziesz do lobby i wejdziesz do jakiegoś pokoju, wówczas zostaną zaczytane wprowadzone zmiany.

Opublikowano

Hehehe xDD

Przepraszam, miałam przerwę w graniu więc nawet nie zaglądałam na mpc. Poustawiałam na te najwyższe i ładnie śmiga, da się przyzwyczaić :D

Dziękuję pięknie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...