Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YatQa

Skino_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :> Jak się loguję do YatQa jako Query i powiedzmy kogoś Pokne to piszę "12:38:13 - "Skino from 123.5346.353.353" pokes you: xd" (to nie jest moje ip xDDD) to da się jakoś zrobić, żeby mojego ip nie było widać? :)

Opublikowano

Witam :> Jak się loguję do YatQa jako Query i powiedzmy kogoś Pokne to piszę "12:38:13 - "Skino from 123.5346.353.353" pokes you: xd" (to nie jest moje ip xDDD) to da się jakoś zrobić, żeby mojego ip nie było widać? :)

Ale ""Skino from 123.5346.353.353" pokes you: xd" (to nie jest moje ip xDDD)"  To jak masz zrobić, żeby nie było twojego ip widać. Sam napisałeś ze to nie twoje ip.

Opublikowano

Coo?? Nic z twojej wypowiedzi nie zrozumiałem... Na MPC po prostu nie wklejałem swojego IP więc wypisałem randomowe numery. Normalnie w tym miejscu pojawia się moje IP...

Opublikowano

d20j3v2.jpg

Ale ""Skino from 123.5346.353.353" pokes you: xd" (to nie jest moje ip xDDD)"  To jak masz zrobić, żeby nie było twojego ip widać. Sam napisałeś ze to nie twoje ip.

Autor nie chcial udostepniac swojego ip dlatego napisal 'xdxdxdxdxdxd' ja to tak zrozumialem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...