Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROOT - HTC DESIRE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, posiadam owy HTC desire 820, w którym kompletnie nie wiem jak zrobić roota. Robiłem roota w xperiach i szło bez problemu, a tutaj żadnym programem nie mogę.

Jeżeli można by było to jakieś linki bym prosił, tylko apk* bo nie chce mi się podłączać telefonu do kompa, no chyba że będzie to ostateczność, z góry dzięki! :)

Opublikowano

Próbowałeś pobrać KingRoot? Wpisz na YouTubie i znajdź download. U mnie działał tylko i wyłącznie ten program. Minus jest taki że znika po restarcie telefonu.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Tak jak w tytule, posiadam owy HTC desire 820, w którym kompletnie nie wiem jak zrobić roota. Robiłem roota w xperiach i szło bez problemu, a tutaj żadnym programem nie mogę.

Jeżeli można by było to jakieś linki bym prosił, tylko apk* bo nie chce mi się podłączać telefonu do kompa, no chyba że będzie to ostateczność, z góry dzięki! :)

http://forum.xda-developers.com/desire-820/general/htc-desire-820-root-easily-t2913064

raczej oneclickami nie zrobisz... A tutaj tylko odpalisz .bat i masz

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...