Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe okno gry, jakość

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Otóż mam taki problem.

Pobrałem tego autolvlupa do 30 lvla, niestety zrezygnowałem bo wywalało mi błąd jakiś.

No i usunąłem wszystko, a mimo to gra nadal odpala się w malutkim okienku. Ciągle na nowo muszę zmieniać rozdzielczość, a zmiana quality nic nie daje, wszystko wygląda jak na very low.

Reinstalowałem grę, nic nie pomogło. Jakieś sugestie jak to naprawić?

giphy.gif

Opublikowano

pisz do supportu riot games.. oni powinni coś zaradzić. tylko wymyśl jakąś inną historyjkę bo za tego lvl upa bana ci wlepią. Lub poczekaj może ktoś na tym forum ci pomoże :P

Opublikowano

Przywróć system do stanu kiedy jeszcze nie zainstalowałeś tego autolvlup'a
Jak nie zadziała to zrób tak jak kolega @up napisał:

pisz do supportu riot games.. oni powinni coś zaradzić. tylko wymyśl jakąś inną historyjkę bo za tego lvl upa bana ci wlepią. Lub poczekaj może ktoś na tym forum ci pomoże :P

I Jak ten kolega napisał nie wspominał o lvl up i wymyśl inną historie bo bana wlepią

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

Zobacz plik "game.cfg" w folderze "Config" w głównym folderze lola. i Sprawdź te 2 wyrazy: Height=   Width=.

Kliknij na ten plik "game.cfg" prawym przyciskiem myszki i kliknij "Właściwości" i zobacz czy jest zaznaczone "Tylko do odczytu", jeśli jest to odznacz. Jeśli żadne z powyższych nie zadziała to daj znać.

Opublikowano

zobacz plik "game.cfg" w folderze "Config" w głównym folderze lola. i Sprawdź te 2 wyrazy: Height=   Width=.

Kliknij na ten plik "game.cfg" prawym przyciskiem myszki i kliknij "Właściwości" i zobacz czy jest zaznaczone "Tylko do odczytu", jeśli jest to odznacz. Jeśli żadne z powyższych nie zadziała to daj znać.

Zobacz plik "game.cfg" w folderze "Config" w głównym folderze lola. i Sprawdź te 2 wyrazy: Height=   Width=.

Chwilę przed tym jak to napisałeś, sam postanowiłem sprawdzić pliki w folderze gry. Poustawiałem wszystko i zaraz dam edita czy coś to pomogło. Jak coś dostaniesz lajki mimo wszystko.

@Edit zadziałało, lecą lajki dla Ciebie, mimo wszystko dzięki za próbę pomocy! :D

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...