Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowne dołączenie do gry.

Kevcιo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem przed chwilą sobie grę turniejową i nagle dwóch moich kolegów z team'u oraz ja dostaliśmy powiadomienie na CS'a Problem z połączeniem. Automatyczne połączenie za: X(to na czerwono). Dalej gadamy na TS3, wywala nas 3 z meczu( dwóch innych dalej w grze) i teraz gdy klikamy dołącz ponownie, cały czas mam "Ponowne łączenie z serwerem". Restart steam nie zadziałał, restart kompa też nie :) My dostaliśmy bana i do tego przegraną. Dodatkowo jeszcze z przeciwnego teamu wywaliło też dwóch graczy, w taki sam sposób jak nas :)

O co chodzi, można odwoływać się od banów? Ja mam 30min, ale kolega np. 7dni. więc kur*a mać. Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja też takie coś miałem. Gram mecza walczymy bo nie łatwo ale dajemy radę a tu nagle mnie w********a z meczu i nie chce znów połączyć. Zero internetu ale zasięg jest. Może coś robili

Opublikowano

No kurna, wywala 4 osoby z meczu - i nam zalicza przegraną. Z*******e serwery.

Miał ktoś taką jeszcze sytuacje? Mecz zaliczony?

Opublikowano

Może ddosy ;P chcieli bardzo wygrać, a jak wyjdziecie wszyscy to lose. ;)))

Opublikowano

Ja też koło północy nie mogłem dołączyć do meczu, łączyło z 20 sekund i wywalało do głównego menu. Ofc. ban na 1 dzień, ale je*ać, bo to drugie konto było :v Super serwery volvo.

tenor.gif

Opublikowano

Wszyscy dobrze znamy serwery Valve .. od 2008r nie przeszły żadnej renowacji dlatego tak często padają (mam tu ma myśli te europejskie serwery , dokładniej te w Szwecji). Problem w tym , że Valve żyje w przekonaniu , że wszystko działa u nich tip top , więc gdy odwołasz się od bana lub czegoś innego napiszą Ci , że musi być to twoja wina.

Opublikowano

Może ddosy ;P chcieli bardzo wygrać, a jak wyjdziecie wszyscy to lose. ;)))

Srosy, ich też wywaliło w tym samym monemcie(zostało z 4 graczy na serwerze), poza tym jak pisałem to internet mieliśmy i gadaliśmy dalej na TS3.

Opublikowano

to już normalka u valve. te serwery to takie gówno ze szkoda gadac, przez ostatnie 2 miechy nie trafilem na ani jeden zlagowany serwer, a wczesniej to co 3 mecz takie coś było.

Nic nie zrobisz z tym

Opublikowano

to już normalka u valve. te serwery to takie gówno ze szkoda gadac, przez ostatnie 2 miechy nie trafilem na ani jeden zlagowany serwer, a wczesniej to co 3 mecz takie coś było.

Nic nie zrobisz z tym

Tak, miałem przypadki że mieliśmy wszyscy na serwerach po 300pingu i teleportowałeś się chodząć, ale to raczej nie był LAG, tylko błąd że wywaliło nagle 6 graczy a czwórka grała dalej normalnie na normalnym pingu z rekacji kumpla, którego akurat nie wywaliło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...