Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

portalh.png

Witam ponownie. Pamiętacie dawne MageStory? Teraz powraca odnowiony server pod inną nazwą. Nie jest to amatorski server, próbuję tłumaczyć pliki, więc może to trochę dziwnie wyglądać kiedy ujrzycie pliki pół przetłumaczone. Po skończeniu wersji beta, dojdą nowe mapy, potwory, przedmioty a nawet klasy...

Server Info

• Ver Clienta : 75

• Ver Gry : Beta

• Exp : 10

• Drop : 2

• Meso : 5

• Reg : Auto

• Umiejętność Edycji WZ : Zaawansowana/Umiejętność tworzenia własnych map

~Na start potrzebuję paru osób do przetestowania. Zamknięto mapy (wszystkie prócz Maple Island oraz Victoria)

Jak dołączyć?

Pobierasz program Hamachi 2 i dołączasz do sieci : WoF01 / Hasło : 1234... W razie problemów użyj GG (7913913)

Jeżeli masz Clienta MS v62. To pobierasz tego patcha, i wrzucasz do folderu z grą MapleStory. Po zamianie plików, klikasz dwa razy myszką na MapleStory.exe

Link do patcha beta :

Kliknij aby pobrać Patch Beta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EVENT!

1. Exp Coins!

Zbieraj Exp Coin z początkowych potworków i wymieniaj na EXP u Maple Administratora! (250 per Coin)

dcs.gif

[Exp Coin]

11306337.png

Ostrzegam, znam działalność tego forum i wiem, że wielu ludzi byłoby skłonnych używać hacków. Gwarantuje, że po wykryciu zostaną usunięci dożywotnio z servera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

v62 - za stara wersja, wszyscy grają na v75, ale już powoli wszystkie serwer pewnie będą się przenosiły na v83, więc po co grać na takim serwerze jeśli jest o wiele więcej lepszych.

Do tego Hamachi, to już duża wada.

No ale co mi tam, powodzenia.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zagrałbym, ale mam tylko MS v75 :). Chciałbym w ogóle spojrzeć jak serwer się sprawuje.

Może wpadnę, serwer ile czynny?

#edit

Ściągnięte, ale serwer jak widać nieczynny.

Po za tym WoF01 - nie pasuje.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

v62 - za stara wersja, wszyscy grają na v75, ale już powoli wszystkie serwer pewnie będą się przenosiły na v83, więc po co grać na takim serwerze jeśli jest o wiele więcej lepszych.

Do tego Hamachi, to już duża wada.

No ale co mi tam, powodzenia.

Wybaczcie mam problemy z dostawcą internetu.. Myślę, że naprawią to dzisiaj...

Już złożyłem server na v75.. Hamachi zaraz naprawię, a tłumaczenie przeniosę na wersję v75... Servera na v83 nie stawiam bo są zbugowane.. Resztę rzeczy typu, aran i te z nowszych patchów dodam w patchach serverowych.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To pisz do mnie jak będziesz testował, gdzieś chyba mam v62 ;)

Bez obaw, posłuchałem się Ciebie, wersja będzie v75 ; ] ... Oczywiście, że napiszę...

PS: Czy mógłbyś zmienić mi w nazwie tematu z [v62] na [v75]? //Done

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Również mogę testować.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś kto zrobił nadzieję, a teraz sobie olał projekt?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png