Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naprawianie broni

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna rzecz. Kiedy moja bron jest zepsuta, ma ponizej 20% to taka lepiej mi sie gra, niz naprawiona. Ubzduralem to sobie czy rzeczywiscie tez macie takie odczucie? 

Nie czaruj.

Opublikowano

Dobra jeszcze jedno pytanie. Aktualnie wystartowal znowu event. Za Thunderrun normalnie dostaje 'nagrode', TDM tak samo. Za np wygranie Escape, blasting CS nie zalicza mi. Na jakiej to zasadzie dziala bo nie ogarniam tego :/

Nie czaruj.

Opublikowano

1. Codziennie musisz wygrać min 1 mapę most i tak przez 10 dni

2. Codziennie musisz zdobyć 20 killi Famasem SFWC 2016 / G36C SFWC 2016 / Cheytac SFWC 2016 każdą bronią z osobna  na mapie Lost Temple i tak przez 6 dni

3. Codziennie wygrać min 3 razy na mapie base camp i tak przez 8 dni

nie wiem, czytać nie  potrafisz ? ;d

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Formalnie zadaje mniejsze obrażenia taka broń, możliwe że trafiasz na gry gdzie są słabsi wrogowie, mają małe KD i dlatego takie odczucia.

Maruusek.png

Opublikowano

1. Codziennie musisz wygrać min 1 mapę most i tak przez 10 dni

2. Codziennie musisz zdobyć 20 killi Famasem SFWC 2016 / G36C SFWC 2016 / Cheytac SFWC 2016 każdą bronią z osobna  na mapie Lost Temple i tak przez 6 dni

3. Codziennie wygrać min 3 razy na mapie base camp i tak przez 8 dni

nie wiem, czytać nie  potrafisz ? ;d

Zadalem pytanie, CZEMU nie dostaje nagrody  za wygranie escape, blasting CS. Nie prosilem o przetlumaczenie tak banalnych questow.  :s

Ja mam pecha i ciagle trafiam na ludzi dosyc ogarnietych, klanowiczow etc :/

Nie czaruj.

Opublikowano

Wlasnie dopiero godzine temu spojrzalem dokladnie na date i wrecz burak na twarzy mi sie pojawil. Dzis sie zalogowalem to zauwazylem, ze Blasting CS jest wlaczony :)

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...