Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o tryby serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie lubię tego typu tematów (pomysl na serwer), wiem że jest ich masa, ale niestety, sam muszę takowy zrobić :/

Chciałem się zapytać o to, na jakich trybach chętnie byście zagrali, może jakich brakuje, a chętnie byście na takie weszli.

Czytałem kilka podobnych tematów, i chyba najczęściej pojawiającymi się propozycjami były RPG i Skyblock.

Chętnie zrobiłbym dobrze rozwinięty Skyblock - aukcje, warpy i sklepy tworzone przez graczy, questy, różnego typu eventy, generalnie rozgrywka urozmaicona.

Co sądzicie o minigrach? Na jakich najchętniej byście zagrali?

Na jakiej wersji najlepiej utworzyć serwer? (Zastanawiałem się nad Spigotem 1.7.x - 1.8.x)

O EasyHC/HC już nie pytam, bo tego jest dużo, z resztą... Te dwa tryby wywalam na start.

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)

​Pozdrawiam :)

Opublikowano

A może godny serwer survival z klimatem, na którym można pograć z znajomymi, a nie naparzać w grę w grze z osobami z którymi nie zamieni się ani słowa?

Opublikowano

ja bym preferowal waterblocka

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...