Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RYSY

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 3 tygodnie temu kupiłem sobie nowe auto bmw 320 2004 r mieszkam w małym bloku zwykle auto parkuje pod oknem gdy pewnego rana mialem jechać do sklepu zauważyłem na szybie obok małą rysę nie wiem z kond przed zakupem tego nie było puzniej było gorzej kolejne rysy a puzniej w zderzaku postanowiłem zamontować światło gdy ktoś przechodzi koło auta zapala się ale to też nic nie dało to się dzieje od mojego pierwszego auta to jest czwarte mam podejrzanych zazdrośnicy jeb**** jest to sąsiad pijak drugi młody pijak jego koledzy sąsiadka wścipska co mam robić ??? pomocy

Opublikowano

monitoring   w bloku?? co ludzie o mnie pomyślą że wariat jakiś ?

Kupić słownik ortograficzny

leci report

Kupić kamerki i ustawic je w samochodzie.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

mam kamere drogową ale co mi to da nic mi nie da bo będzie z przodu

Opublikowano

Podloz pod samochod bombe z czujnikiem ruchu, gdy ktos podejdzie, bomba wybuchnie, prawdopodobnie zabije. Dzwonisz na policje, prosisz o identyfikacje zwlok i skladasz pozew do sadu. Proste jak j*****e

No niby jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zrob kilka nocek przyczajki i tyle, ale ustaw kamere z okna na widok samochodzu i czekaj.

Opublikowano

Podloz pod samochod bombe z czujnikiem ruchu, gdy ktos podejdzie, bomba wybuchnie, prawdopodobnie zabije. Dzwonisz na policje, prosisz o identyfikacje zwlok i skladasz pozew do sadu. Proste jak j*****e

No niby jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zrob kilka nocek przyczajki i tyle, ale ustaw kamere z okna na widok samochodzu i czekaj.

weś pojeb**** cie? ja nie bęnde mordować z bmw by nic nie zostało i czym bym jezdził?

Opublikowano

Słuchaj kup paralizator,noktowizor, kamerke i przyczaj się w nocy ale jeszcze przed nią umyj samochód ma być czysty super ekstra najs, gdy zajdzie noc przeczekaj i jeśli napastnicy zaczną coś robić z autem to urzyj tego co kupiłeś

Pozdrawiam

profesjonalny detektyw mpcforum

Pomocnik
Opublikowano

Kamerka przymocowana gdzieś z boku wystarczy, ważne by nagrywała w bardzo dobrej jakości, gwarantuję ci że policja weźmie się za to, a będziesz mieć dowód do wypłaty odszkodowania. Tylko zrób to dyskretnie i jak najszybciej.

Rzecz jasna kamerka nie do samochodu, a gdzieś na budynku, jak będzie się zlewała z tłem to nikt się nie skapnie.

Opublikowano

Przyczajka jakiś czas, a potem partyzantka łapiesz typa prawy sierpowy w mołde, typo się opamięta, a policji powiesz, że się typeko przewrócił jak próbował rysować auto xD oczywiście typa tam wyjaśnij po tym jak Ci porysuje autko.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Kamerka przymocowana gdzieś z boku wystarczy, ważne by nagrywała w bardzo dobrej jakości, gwarantuję ci że policja weźmie się za to, a będziesz mieć dowód do wypłaty odszkodowania. Tylko zrób to dyskretnie i jak najszybciej.

Rzecz jasna kamerka nie do samochodu, a gdzieś na budynku, jak będzie się zlewała z tłem to nikt się nie skapnie.

właśnie kupiłem kamerke ale nic nie nagrało a nowa rysa przybyła  ????

Opublikowano

To znaczy że jesteś przewrażliwiony na punkcie nowego auta ^^ I tyle

nie poprostu te rysy pojawiali się na moim jeszcze poprzednim aucie na audi a6 2.5 diesel 2000r a tera mam bwm 320 2.0 diesel 2004

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze chcesz sie po prostu pochwalic swoim chujowozem.

Jesli nie, to wyjasnij korelacje pojemnosci silnika i rocznika do powstajacych rys.

Jest tez mozliwosc, ze kupiles najtanszy mozliwy szrot i probujesz w jakis sposob sobie wmowic, ze to piekne auto, tylko ludzie to k***y.

Pomocnik
Opublikowano

właśnie kupiłem kamerke ale nic nie nagrało a nowa rysa przybyła  ????

Albo mieszkasz na Syberii albo twoi sąsiedzi to profesjonaliści, ale raczej najzwyczajniej w świecie kłamiesz.

Opublikowano

Podłóż jakąś bombe pod auto z rysami i tak jest bez żadnej wartości więc chociaż tego c***a wyjebiesz

• 5 tygodni później...
Opublikowano

To są właśnie uroki parkowania pod Polskimi blokami, (oczywiście tymi zwykłymi, nie chronionymi ( z monitoringiem etc.) 

Bolesna prawda, jest taka że nic nie możesz zrobić, oprócz kupna AC do auta, ale wiadomo koszta.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...