Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Necro - błąd 'exception caught'

qeruss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po uruchomieniu programu wyskakuje mnie taki oto błąd:

[19:21:20] () Exception caught, writing LogBuffer.

Wyjątek nieobsłużony: System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

w PoGo.NecroBot.Logic.Model.Settings.LogicSettings.get_TranslationLanguageCode() w E:\Projetos\CSharp\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Model\Settings\LogicSettings.cs:wiersz 111

w PoGo.NecroBot.Logic.Common.Translation.Load(ILogicSettings logicSettings, Translation translations) w E:\Projetos\CSharp\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Common\Translations.cs:wiersz 890

w PoGo.NecroBot.Logic.Common.Translation.Load(ILogicSettings logicSettings) w E:\Projetos\CSharp\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Common\Translations.cs:wiersz 885

w PoGo.NecroBot.CLI.Program.Main(String[] args)

Następnie wyskakuje okienko, że program nie odpowiada i się wyłącza. Próbowałem zmienić confing czy danie logowania ale nic to nie dało.

Ktoś wie cóż na to zaradzić?

Opublikowano

Po uruchomieniu programu wyskakuje mnie taki oto błąd:

[19:21:20] () Exception caught, writing LogBuffer.

Wyjątek nieobsłużony: System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

w PoGo.NecroBot.Logic.Model.Settings.LogicSettings.get_TranslationLanguageCode() w E:\Projetos\CSharp\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Model\Settings\LogicSettings.cs:wiersz 111

w PoGo.NecroBot.Logic.Common.Translation.Load(ILogicSettings logicSettings, Translation translations) w E:\Projetos\CSharp\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Common\Translations.cs:wiersz 890

w PoGo.NecroBot.Logic.Common.Translation.Load(ILogicSettings logicSettings) w E:\Projetos\CSharp\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Common\Translations.cs:wiersz 885

w PoGo.NecroBot.CLI.Program.Main(String[] args)

Następnie wyskakuje okienko, że program nie odpowiada i się wyłącza. Próbowałem zmienić confing czy danie logowania ale nic to nie dało.

Ktoś wie cóż na to zaradzić?

Permament-ban konta

Opublikowano

Miałem to samo, pobrałem od nowa necro z officialnej strony i all działą, spróbuj tak samo

Tyle że download został usuniety z oficjalnej strony i praca nad botem została przerwana jakis czas temu :)

Ładną scieme próbowałeś wcisnąć ;)

Chyba trzeba zmienić bota, też mam te błędy...a to był bocik na ktorym nie wyłapałem żadnego bana na 4 kontach do 31 poziomu ;/

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Nic nie pomogło. I nie, nie jest to ban ani perm ani soft. Zaktualizowałem C++ i NetFrameWorka - nic. Przerzuciłem się na TurningBota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...