Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Respienie się pokemonów na lurze - zależne od godziny?

Pepo02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy godzina ma znaczenie na pojawianie sie pokemonów? 

Chce zarzucić lura i czy to ma jakieś znaczenie czy wiecej bedzie rzadkich pokemonow, czy nie i o jakiej porze dnia?

Opublikowano

Chce zarzucić lura i czy to ma jakieś znaczenie czy wiecej bedzie rzadkich pokemonow, czy nie i o jakiej porze dnia?

Łapałem w nocy Pokemony w Central Parku, było ich dość sporo. Łapałem je w dzień, nieznaczna różnica. Niektórzy pisali, że zostawienie wifi/danych komórkowych na noc powoduje, że rano jest więcej Pokemonów ale nie potwierdzone. Zarzucaj lura na noc, mniej ludzi gra.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A propo respienia.

Gdy używamy pokestopa to jest większa szansa, że zrespi się obok pok czy większa jest jak się chodzi (mówię ze względu na normalną grę a nie bocenie). Oraz to że na radarze jest jakiś pokemon to znaczy, że on jest w konkretnym miejscu i tam czeka, a jak podejdę to się pokarze czy jest jakaś szansa, że zaraz się zrespi obok mnie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może nie tyle co godzina ale aktywność użytkowników wpływa na ilość pokemonów, w końcu w nocy jest mniej aktywnych grających (tak mi się wydaje).

Opublikowano

Łapałem w nocy Pokemony w Central Parku, było ich dość sporo. Łapałem je w dzień, nieznaczna różnica. Niektórzy pisali, że zostawienie wifi/danych komórkowych na noc powoduje, że rano jest więcej Pokemonów ale nie potwierdzone. Zarzucaj lura na noc, mniej ludzi gra.

Ale w Central Parku jest inna godzina niż u nas.  :lenny:

---

Ja zauważyłam, że jak jest mało osób grających to jest też mniej pokemonów przy lurze. Kiedyś łapałam u siebie przy kościele w nocy sama to leciały co 2 min (czyli minimalnie), jak były tłumy to było ich więcej.

Opublikowano

Ale w Central Parku jest inna godzina niż u nas.  :lenny:

---

Ja zauważyłam, że jak jest mało osób grających to jest też mniej pokemonów przy lurze. Kiedyś łapałam u siebie przy kościele w nocy sama to leciały co 2 min (czyli minimalnie), jak były tłumy to było ich więcej.

Dlatego napisałem, że łapałem je i w nocy i w dzień i znacznej różnicy nie ma :p 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zależy od terenu

W mieście będzie ci spawnić Rattata i inne
Tak samo z innymi terenami

Najlepiej użyć kiedy będziesz na jakiejś wsi bo może spawnić wszsystkie nawet te najrzadsze

Star Wars

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...