Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Skrypty do Lee Sina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Em, cześć. Jak aktualnie stoją skrypty do Lee sina? Zastanawiam się nad subem, ale w każdym temacie, czy to Briana, czy ElLeeSin, bądź Lee is back ludzie piszą, że nie działają dobrze. Nie widzę żadnych pozytywnych komentarzy dot. skryptów. Jak to się ma?

Opublikowano

nie wiem po co Ci akurat skrypt do Lee sina, chcesz poszpanować na rankedach skillem którego nie masz ? :D Noł ofens, ale jak masz pobierać skrypt to weź lepiej do czegoś co działa na 100 %. Bo chyba skrypty polegają na tym, że wbijasz większe elo, chyba ze o czyms nie wiem,hehs

Opublikowano

Nie. Potrzebny mi jest po to, żeby pastwić się płaczem ludzi, który wyzywają mnie od cheater'a. A wracając do tematu to nic nie wniosłeś, uznam to jako spam.

Opublikowano

Generalnie skrypty do Lee Sina nie są jakoś dobre. Q rzuca na wyższym elo średnio, insecy cały czas się bugują albo skrypt czasem wariuje.

Sądzę, że jak chcesz coś skillowego to skrypty do GP i Riven sprawdzą się o wiele lepiej.

Opublikowano

El Lee sin jest w miare spoko, grałem dzisiaj 3 gierki i trafiał większość q, star combo działa świetnie, insec to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...