Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczkomaty InPost

kalistra1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje odpowiedzi na temat paczkomatów.

Jak polega proces nadawania paczki? Adres miejscowosci czy adres, badz "numer paczkomatu."

Zalezy mi na jak największej anonimowosci.

Opublikowano

https://twoj.inpost.pl/pl/centrum-pomocy/jak-i-gdzie-nadac-paczke-paczkomatowa-w-managerze-paczek

Jest napisane, ze podaje adres email + twoj telefon, pewnie tez nazwe miejscowosci czy cos.

Odbierasz podajac numer telefonu + kod odbioru, wiec mozesz wziac jakas lewe karte sim i podejsc do paczkomatu w czapce i okularach

Ewentualnie popytaj deewebowych handlarzy dragami, jak wysylaja paczki, chociaz wydaje mi sie, ze najczesciej na slupa.

Opublikowano

Jeżeli coś zamawiasz z inpost - podajesz swój adres, ale jak dobrze pamiętam na paczce go nie ma.

Później zaznaczasz na jaki paczkomat chcesz dostać paczkę i tylko to tam jest wpisane.

Nie wiem czy się nie mylę, nigdy się nie przyglądałam czy jak odbierałam był mój adres.

Edit: Źle przeczytałam tu jest nadawania - wybacz.

Opublikowano

Jeżeli coś zamawiasz z inpost - podajesz swój adres, ale jak dobrze pamiętam na paczce go nie ma.

Później zaznaczasz na jaki paczkomat chcesz dostać paczkę i tylko to tam jest wpisane.

Nie wiem czy się nie mylę, nigdy się nie przyglądałam czy jak odbierałam był mój adres.

Nigdy nie miałem styczności z wysyłką, pytam tylko o to, czy osoba która wysyła do mnie paczkę, wpisuje nazwe miejscowości + adres paczkomatu, czy tylko nazwe/numer/adres paczkomatu.Ewentualnie czy jest jakis inny sposób na "anonimową paczkę"

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Nigdy nie miałem styczności z wysyłką, pytam tylko o to, czy osoba która wysyła do mnie paczkę, wpisuje nazwe miejscowości + adres paczkomatu, czy tylko nazwe/numer/adres paczkomatu.Ewentualnie czy jest jakis inny sposób na "anonimową paczkę"

Nawet jeśli trzeba wpisywać adres domowy oprócz paczkomatu (w co wątpię) to nie musi on być prawdziwy (nikt tego nie weryfikuje) // potwierdzone

Opublikowano

Ja nadawałem, musisz podać email odbiorcy, jego telefon oraz adres paczkomatu :)

zqMB7VL.png

Fragment nazwy? Rozumiem, ze to jest cos jak numer rozpoznawczy paczkomatu, czyli adresu miejscowosci nie trzeba tak?

Opublikowano

Ja nadawałem, musisz podać email odbiorcy, jego telefon oraz adres paczkomatu :)

Fragment nazwy? Rozumiem, ze to jest cos jak numer rozpoznawczy paczkomatu, czyli adresu miejscowosci nie trzeba tak?

Swojego adresu nie musisz podawać, podaje się tylko adres gdzie znajduje się ten paczkomat, ale jeżeli chcesz być anonimowy to nie polecam, bo z tego co wiem w paczkomatach są kamery ;)

8zgwCSN.png

j

Opublikowano

Swojego adresu nie musisz podawać, podaje się tylko adres gdzie znajduje się ten paczkomat, ale jeżeli chcesz być anonimowy to nie polecam, bo z tego co wiem w paczkomatach są kamery ;)

8zgwCSN.png

Rozumiem, że jeżeli innego sposobu nie ma, to w ostatecznosci zostaje tylko to :vv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...