Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WR po przerwie technicznej

Setowiecc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wczoraj musialem zainstalowac nexon launchera, wtedy zadzialal WR. Nie gralem bo juz nie bylo czasu. Dzisiaj chcialem pograc i wchodze w launchera a tam tylko opcja "Pobierz" mimo ze gry przeciez nie usuwalem. Co zrobic? pozdrawiam

Opublikowano

@popek_90

Zdążyłem już podpiąć ten nowy klient pod prywatne emulatory serwerów, ale... Niestety, nie miałem jeszcze czasu rozpracować tego, jak do końca działają ten nowy launcher i updater. W związku z tym, nie mogę zaproponować obecnie innego rozwiązania, niż próby usunięcia wszystkich plików klienta gry i jego ponownej instalacji. Brzmi nieco idiotycznie, ale prawdopodobnie pomoże.

Opublikowano

Zdarzyło mi się to ostatnio na dniach. Spróbowałem prostą metodą, która zadziałała. Po prostu wyłączyłem NexonLaunchera i uruchomiłem go ponownie. Jeżeli nie pomoże to pisz, na pewno ktoś pomoże. :)

Opublikowano

Zrobilem reinstall launchera i dalej nic, wylogowalem, zalogowalem ponownie i nic... wszystko dzialalo to jak zwykle cos musieli zepsuc... chyba trzeba bedzie sprobowac zrobic reinstal calego WR i przy tym launchera ;/

Opublikowano

Zrobilem reinstall launchera i dalej nic, wylogowalem, zalogowalem ponownie i nic... wszystko dzialalo to jak zwykle cos musieli zepsuc... chyba trzeba bedzie sprobowac zrobic reinstal calego WR i przy tym launchera ;/

@popek_90

Odpowiedź jest prosta. Launcher nie może znaleźć lokalizacji, w której znajduje się klient gry, a dokładniej warrock.exe. Dlaczego? Szczerze powiedziawszy... nie wiem. Wiem jednak jedno. Mało praktyczny jest ten nowy launcher/updater Nexona. Na moje szczęście, udało mi się go już obejść i nie muszę się z nim użerać, przy każdym włączeniu gry (choć i tak w sumie nie gram na tym beznadziejnym globalu). Wracając jednak do problemu. Zrób tak, jak zaleciłem już nieco wcześniej - reinstalacja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...