Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Papieros, przesiadka ze zwykłych.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy mógłbym prosić kogoś kto zna się na e papierosach o wiadomość na pw? Chcę przesiąść się ze zwykłych na elektroniczne ale nie chcę kupić syfu więc jeśli jest ktoś doświadczony i obeznany w temacie proszę o pw.

Opublikowano

Z tego co słyszałem to @Przegryw jest dyrektorem w pewnej szkole, więc zapewne ma doświadczenie w tych sprawach, będzie potrafił doradzić. W końcu wyedukowana młodzież w wieku 16 lat ma już problemy i musi sięgać po używki... 

Opublikowano

Z tego co słyszałem to @Przegryw jest dyrektorem w pewnej szkole, więc zapewne ma doświadczenie w tych sprawach, będzie potrafił doradzić. W końcu wyedukowana młodzież w wieku 16 lat ma już problemy i musi sięgać po używki... 

Niestety, nasza placowka kultywuje Polske w modelu katolickim. Bog, honor, ojczyzna.

W pewnym stopniu rozumiemy problemy z jakimi boryka sie dzisiejsza mlodziez, totez akceptujemy ich homoseksualizm, ale nie zezwalamy na obnoszenie sie z nim na terenie placowki.

Jako wieloletni palacz, probowalem sam wyzbyc sie nalogu. Chlopcow, ktorych zdarza nam sie lapac, palacych w damskiej toalecie, zazwyczaj uzywaja tanich polproduktow, poniewaz nie chca wydac duzej sumy z kieszonkowych od rodzicow. Tez ich rozumiem. Sa mlodzi, musza ukonczyc edukacje, nie moga jako tako pozwolic sobie na jakies luksusy, wszystko zalezne od majetnosci opiekunkow, dlatego nie mi oceniac ich poczynania, ale chyba lepiej dolozyc 50zl do budzetu i zaopatrzyc sie w jakiegos np. mild master. Jest to w sumie najczestszy wybor wsrod osob, szukajacych niedrogiego, wygodnego e-papierosa. Oczywiscie jest to kwestia gustu, poniewaz zaraz moga zleciec sie ajdzastujace p****y, ktore beda wiernie polecac jakies chujstwo, zeby zajebac sobie slegowom hmure.

Niemniej jednak, nie ma piekniejszego uczucia niz przyduszenie w plucach po zajebaniu pozadnego macha z mocnego fajka bez filtra.

Opublikowano

Tylko się śpiesz, bo już niedługo wchodzi ustawa dzięki której nie kupisz już sprzętu drogą internetową. Zostaną tylko sklepy stacjonarne gdzie marża narzucona przez właściciela może być dużo większa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...