Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko zaczynajac dzisiaj grac mniej wiecej od godziny 10:00 az do teraz po relogu poprostu wyskoczyl blad servera i nie moge dostac sie do gry ani do oficjalnej strony rappelz co jest grane prosze o szybka odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja niegram w ta gre :P Ale Rappelz jest gra zrobiona przez MMOGames a oni zrobili tez metin2 a ja gram w metin2 :) i sa konfiguracje serwerów

beztytuuhtb.png
Opublikowano

kudrys Pisałem już na ten temat ;)

Też ostatnio miałem z tym problem.

Pisałem z wielkimi pretensjami do MG, oto jaką otrzymałem wiadomość:

Witaj ..........,

Niektórzy gracze mieli problem z dostępem do strony internetowej Rappelz oraz gry, pomimo, że strona i gra były cały czas dostępne.

Nasi technicy zidentyfikowali, że problem leży po stronie serwerów DNS.

Zrobiliśmy wszystko po naszej stronie aby problem został jak najszybciej zażegnany.

Niemniej reszta zależy od niektórych dostawców internetu w Polsce i w Niemczech.

Pozdrawiam,

Tesstethorn

Mistrz Gry Rappelz

Zespół gPotato

Dzisiaj miałem podobną sytuację, tak jak wielu innych graczy.

Problem został już rozwiązany.

Delecta Straszne bzdury piszesz....

Gpotato EU nie ma nic wspólnego z Metinem2...

Mało tego, oni NIE ZROBILI tych gier, tylko wykupili licencję od chinoli która pozwala im na uruchomienie ich i zarabianie, między innymi na mikropłatnościach.

Nie pisz jak nie ogarniasz ;)

. . .

Opublikowano

witam,ja mam problem wogole z rejestracja ,link aktywacyjny przyszedl ,naciskam jest ok ale musze podac pseudonim,zaznaczam ze podaje inny niz przy rejestracji i albo wyskakuje mi ze ma byc wiecej niz 4 albo ze musza byc od A_Z i niemoge dokonczyc rejestracji,wiecie jak to naprawic albo co robie nietak ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam,ja mam problem wogole z rejestracja ,link aktywacyjny przyszedl ,naciskam jest ok ale musze podac pseudonim,zaznaczam ze podaje inny niz przy rejestracji i albo wyskakuje mi ze ma byc wiecej niz 4 albo ze musza byc od A_Z i niemoge dokonczyc rejestracji,wiecie jak to naprawic albo co robie nietak ?

To jest proste po prostu wpisz coś głupiego jak tatotatokupa albo cos takiego ja wpisałem mojastaraaaa i weszło xD

Opublikowano

Delecta ty jesteś głupszy niż mi się wydawało...

http://pl.mmogame.com/home/index/ < Znajdź mi tutaj Rappelz...

http://pl.heroes.gpotato.eu/game/ < A teraz poszukaj tutaj.

Zanim coś napiszesz, sprawdź, pomyśl, cokolwiek co sprawi że nie zrobisz z siebie idioty.

Nadal będziesz się ze mną sprzeczał?

No coz, koles gra w metina 2 wiec to cos o nim swiadczy, mysle ze nie ma co z takim dyskutowac :)

Przyznaje racje Heroc, gra nie jest od mmog tylko do gpotato i zawsze byla, kolesiowi po prostu pomieszalo sie w glowce od tego metina.

15097.png