Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko się obracać?

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość dziwny problem, otóż gram na myszce 400 dpi i na czułości 3.0, świetnie mi się tak strzela, tylko mam cholerny problem z obracaniem się, np. przy sprawdzaniu miejscówek, gdzie wróg może stać po obu stronach, wtedy muszę się mega szybko obrócić w obie strony a jest to dość trudne, a moje pytanie brzmi, czy da się jakoś ustawić obracanie się na klawiaturze? w 1.6 pamietam sie tak dalo, czyli "Q" lewo a "E" prawo, bede dawal lajki. Pozdrawiam ;) 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Da się, ale nie szybko i nie ucz się takich chujowych nawyków. Zacznij ruszać tą myszką, bo jak grasz na sens 3 i masz problem z obróceniem się to znaczy, że wgl tego nie robisz.

Po za tym z tego co napisałeś wnioskuję, że jesteś jakimś silverem, czy goldem - naucz się odpowiednio wychylać.

Opublikowano

^i po co ten offtopic? Mam lema kumplu ;) to da sie w koncu tak czy nie?

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

Zacznij się obracać na fotelu, pewnie masz taki ruchomy to możesz poobracać się, polecam :v

Opublikowano

Jak masz takie sensivity to ja nie wiem jak ty nie mozesz. Ja na takim bym zrobil 2 razy 360 ale gral bez podkladki. Nie da sie poprostu kazdrj miejscowki sprawdzic. Pewnie chodzi ci o sytuacje np jak wchodzisz na a mirage. Trzeba razem albo olać lub fleshowac miejscowke i potem sprawdzac.

Opublikowano

jak masz taką sytuację to z każdego rogu oceniasz co się dzieje po przeciwnej stronie za ścianą, potem możesz schodkowo się wychylić najpierw na jedną stronę potem na drugą.. możesz też rzucić odpowiedniego pop flasha

Opublikowano

Moze zbinduj sobie/na myszce (o ile jest mozliwosc), zmieniaj sensa/dpi, tylko kurde, szczerze mowiac musisz sie tego jakos nauczyc, tez mam problem z odwracaniem, a gra mi sie dobrze na sensie 1 (czasem 1.1) przy 500dpi, gdzie przy 400 dpi gralem na 1.7 (powinienem teraz jakos na 1.3, ale nie o tym), masz mala podkladke? Kup wieksza! Pasuje to przetrwac i sie przyzwyczaic, sensa szczerze mowiac masz dosc sporego, ogolnie dla mnie przy 400 dpi zawsze wszystko powyzej 2 (tylko nie jak zaczynalem grac) bylo sporo. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

3.0 przy 400 DPI to i tak spora czułość. Musisz się nauczyć ruszać myszką za pomocą całej ręki. Polecam do tego serwery FFA, gdzie przy 20+ osobach na serwerze, musisz na prawdę szybko się obracać :D

Co do bindów na obrót (+left, +right), to są one mało praktyczne ze względu na niską prędkość obrotu (yaw speed). Niestety, tej wartości nie można zmienić.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Mozna zamknac, mpcforum jak zawsze niezawodne kappa :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...