Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuringBot + snipe - czy wyłapie bana?

smentlak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, czy jak używam TuringBota i do tego PokeSniper to czy wyłapię bana? Sniper działa na zasadzie szybkiego TELEPORTU i natychmiastowego powrotu. Jakoś trzeba złapać fajne poksy :D

Opublikowano

Dostaniesz bana bo przeniesiesz się w inne miejsce złapiesz pokemona i wrócisz i jak to się będzie powtarzało to dziwne to będzie więc chyba perm na sto procent

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Ja na koncie gdzie nigdy bota nie odpalałem tylko Nox i powoli w 1 mieście w centrum latałem (nigdzie nie telepałem się), po 2- dniach korzystania ze snipera dostałem perma.

Ale możliwe że dlatego że sporo pokemonów nałapałem, nie robiłem odstępów dłuższych.

@dawid12701 a jak używasz PogoLocationFeeder z Necrobotem? Wydawało mi się że on działa tylko z PokeSniperem.

Dostaniesz bana bo przeniesiesz się w inne miejsce złapiesz pokemona i wrócisz i jak to się będzie powtarzało to dziwne to będzie więc chyba perm na sto procent

To działa tak że wpierw się telepiesz i klikasz na pokemona ale go nie łapiesz od razu tylko wracasz na swoją pierwotna lokacje i dopiero wtedy rzucasz w niego pokeballem. Omija to softbana ale w logach gdzieś takie info mają i możliwe że prędzej czy później będą za to karać z automatu. mnie prawdopodobnie ktoś zauważył w Gymie i podkablował bo za fajne poki miałem.

Opublikowano

No właśnie nie używam PokeSnipera tylko NecroBot + Feeder i bana nie mam ale Feedera używam mniej.

Spróbuj skonfigurować, mi działa bez PokeSnipera :D

Wersja Necro 0.8.6 / Feeder v 0.1.8 :)

Opublikowano

No właśnie nie używam PokeSnipera tylko NecroBot + Feeder i bana nie mam ale Feedera używam mniej.

Spróbuj skonfigurować, mi działa bez PokeSnipera :D

Wersja Necro 0.8.6 / Feeder v 0.1.8 :)

No ja to konfigurowałem z PokeSniperem (klikam w celownik i mi łapie).

Ja według tego opisu to zrobiłem: http://www.mpcforum.pl/topic/1567154-jak-%C5%82apa%C4%87-rare-pokemony-przy-u%C5%BCyciu-feedera/

Jak to w Necro skonfigurowałeś?

Jakby co tu masz nowy NecroBot Forked v0.9.4:

https://github.com/NoxxDev/NecroBot/releases/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...