Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MXREVSHARE co to jest?

Anuszenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio moj znajomy polecil mi strone MXREVSHARE

na której podobno można zarabiać hajs klikajac w reklamy dziennie około 0,5$

nie jestem pewny co do tej strony ogarnia ktoś czy warto się tym interesować?

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nikt Ci nie da porządnych pieniędzy za klikanie w reklamy. Po drugie 0.5$ - trochę za piękne by mogło być prawdziwe. Po trzecie - na 90% kolejna strona, która ma za zadanie naciągnąć ludzi by kupowali pakiety reklam dla swoich firm (czyli te reklamy, które ty byś oglądał).

Krótko mówiąc - nie warto się w coś takiego bawić...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nikt Ci nie da porządnych pieniędzy za klikanie w reklamy. Po drugie 0.5$ - trochę za piękne by mogło być prawdziwe. Po trzecie - na 90% kolejna strona, która ma za zadanie naciągnąć ludzi by kupowali pakiety reklam dla swoich firm (czyli te reklamy, które ty byś oglądał).

Nie znam się ale wypowiem się pewnie nawet ani razu nie usłyszałeś o niej ale walisz takie farmazony

Co do strony jest już długo i wydaję się stabilna myślę że przez rok chociaż jeszcze pochodzi.Ale w takich programach HYIP nie można byc pewnym i zawsze sie ryzykuje tak jak bylo w przypadku TrafficMonsoon.

Stronę polecam ale na dzienne klikanie 100 reklam trzeba być masochistą lepiej zainwestować kilka paczek.

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Nie znam się ale wypowiem się pewnie nawet ani razu nie usłyszałeś o niej ale walisz takie farmazony

Na tym się wszystkie tego typu strony opierają, żeby wyruchać klienta tak, aby nie miał świadomości, że jest ruchany, a jak jeszcze trafi się mało rozgarnięty to już zupełnie... zaś to czy zarobisz to już inna sprawa. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPitbull_ może i ruchają ale najbogatszy człowiek na tej stronie * bodajże polak zarabia 4k zł na dzień  :) + wujek bliskiego znajomego zainwestował naprawdę 100k zł dlatego się pytam ludzie w to inwestują w c**j hajsu więc nwm czy warto czy nie niby strona jest ubezpieczona do 2020 ale c**j wie

Opublikowano

To że sobie wyświetlają, że ktoś tam zarabia 4k na dzień to sobie mogą wyświetlać - ich strona, kto im zabroni, a sprawdzić nie sprawdzisz kto to, bo ochrona danych osobowych...

Jeleni, którzy masę kasy topią w takich rzeczach nigdy nie brakuje, a to czy się im zwróci czy nie, cóż... nie mam danych, którymi mógłbym się podeprzeć więc nie będę pisał.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPitbull_ może i ruchają ale najbogatszy człowiek na tej stronie * bodajże polak zarabia 4k zł na dzień  :) + wujek bliskiego znajomego zainwestował naprawdę 100k zł dlatego się pytam ludzie w to inwestują w c**j hajsu więc nwm czy warto czy nie niby strona jest ubezpieczona do 2020 ale c**j wie

Bawiłem się raz na takiej stronie, przez miesiąc zainwestowałem ok. 20 dolarów w pakiety. Jakież było moje zdziwienie że codziennie strona pobiera od moich przychodów procent, i w praktyce po zarobieniu 10 centów, na koniec dnia mój bilans wynosił -1, obojętnie ile reklam klikałem. Nie polecam.

Opublikowano

Bo to jest typowy naganiacz ktory robi ludziom  sieczke z mozgu i oferuje gruszki na wierzbie dlatego tyle kasy ma i to z poleconych ktorzy zainwestuja kase

W kazdym programie tak jest gdy zaczyna upadac ucieka jako pierwszy z tonacego statku i znajduje nowy program i tak sie kreci w kolko

DhyEdvI.gif

Opublikowano

może i ruchają ale najbogatszy człowiek na tej stronie * bodajże polak zarabia 4k zł na dzień :) + wujek bliskiego znajomego zainwestował naprawdę 100k zł dlatego się pytam ludzie w to inwestują w c**j hajsu więc nwm czy warto czy nie niby strona jest ubezpieczona do 2020 ale c**j wie

Strona nie jest nigdzie ubezpieczona, to admin dał "gwarancję" że strona będzie działać przynajmniej do 2020 (równie dobrze mógł podać 2050 rok - nie ma różnicy).

Na razie strona wypłaca i nie zapowiada się w najbliższym czasie by to się zmieniło, bo przybywa sporo użytkowników. Ludzie tu inwestują kasę, ale ryzyko jest spore - strona może w każdej chwili się zwinąć i z tych 100 tysięcy nie zostanie nic, bo szansa na odzyskanie tego po upadku strony jest bardzo niska. Na pewno sporo osób na tym zarobi, ale sporo osób też straci, bo zyski tych co zarobią, pochodzą od tych co stracą.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...