Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] ADC

biser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dopiero zaczynam przygodę w Smite i poszukuję jakiegoś dobrego ADC. Narazie grałem Neith i grało mi się nią przyjemnie. Jakich bogów podobnych do Neith polecacie na początek gry? Myślałem nad Skadi, Jing Wei oraz Anhur. Opłaca się ich kupować? A może coś innego?

Opublikowano

Neith to zdecydowanie jedna z najlepszych opcji na start. Oprócz niej poleciłbym Ci Artemis (trochę inna mechanika, ale równie przyjemnie się nią gra i nie jest trudna do opanowania). Co do Anhura, jak najbardziej dobry wybór, o ile dopasuje się do Twoich preferencji; bóg bardzo mobilny, w miarę prosty do ogarnięcia. Skadi i Jing Wei, z tego co widziałem i sam grałem, nie należą do najprostszych bohaterów w grze. Niby nie są jakoś super zaawansowane w obsłudze, ale jednak trzeba mieć doświadczenie. 

Podsuwam Ci jeszcze Apollo, bardzo przyjemny bóg, mobilny, prosty do opanowania. No i jeszcze koniecznie sprawdź Cupida, przyjemnie się nim gra, idealny charakter na początek przygody. 

Odbiegając trochę od tematu, nie kupuj od razu bogów, najpierw rozpoznaj ich w Jungle Practice, a jeśli faktycznie Ci się jakiś spodoba, wypożycz go sobie na jeden dzień i pograj nim. Każdemu pasuje coś innego, dlatego trudno tutaj jednoznacznie doradzić. 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...