Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak pliku MSVCP110.dll

adrian1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pobraniu SMITE, zrobieniu konta i wciśnięciu Play wyskakuje mi :

Smite.exe - Błąd systemu

Nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCP110.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem.

I nie wiem co mam zainstalować czy SMITE czy ten plik. Jeśli plik to gdzie go mogę znaleźć?

Opublikowano

Spróbuj odpalić Hi-Rez Diagnostics and Support (instalowany wraz z grą), powinno pobrać Ci te brakujące elementy i rozwiązać problem. 

Opublikowano

Spróbuj odpalić Hi-Rez Diagnostics and Support (instalowany wraz z grą), powinno pobrać Ci te brakujące elementy i rozwiązać problem. 

Włączyłem coś się ładowało następnie kliknąłem Validate/Repair po czym wyskoczyło mi okienko z:

Validate

Smite can be reownloaded from Steam.

Gdy włączyłem Smite znowu wyskoczyło mi że brakuje MSVCP110.dll.

Wyczyściłem pliki gry i teraz nie wyłączyło się gdy wcisnąłem Play ale błąd dalej wyskakuje.

Opublikowano

Włączyłem coś się ładowało następnie kliknąłem Validate/Repair po czym wyskoczyło mi okienko z:

Validate

Smite can be reownloaded from Steam.

Gdy włączyłem Smite znowu wyskoczyło mi że brakuje MSVCP110.dll.

Wyczyściłem pliki gry i teraz nie wyłączyło się gdy wcisnąłem Play ale błąd dalej wyskakuje.

Rozumiem, że masz Smite'a ściągniętego przez platformę Steam, tak? Polecam pobrać normalnego klienta ze strony głównej, potem uruchomić w/w program (Hi-Rez Diagnostics and Support z prawami admina) i powinno wszystko działać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...