Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić CS:GO?

Szpaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna ze znajomymi zastanawiamy się czy kupić cs'a jednak nie jest do końca przekonany czy to będzie dobry wybór...

Czy warto zakupić ten tytuł? Czekam na wasze wypowiedzi c:

Ponieważ dla mnie cs:go wygląda bardzo dobrze, nie jestem przekonany co do community, tych żałosnych (dla mnie) stron hazardowych, oraz wielu innych rzeczy.

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Jesli masz poniżej 13 lat to nie kupuj. Ta gra nauczy Cie tylko przekleństw, braku tolerancji oraz poznasz co ludzie robią z Twoją mamą.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Strony hazardowe padają, jak masz 18, to zakładasz konto na prawdziwym bukmacherze i tam możesz pobetować CSa.

Co do community to rakowe, ale czasem beka jest, bo się można pośmiać.

Jak będziesz grał ze znajomymi, to możesz mieć na community wyjebane.

Ogólnie to jakbym miał stałą grupę znajomych, to kupiłbym inną grę, taka gra 5 w cs'a znudzi się, mówię tutaj o jednym dniu, bo po 2 meczach to już nuda

Opublikowano

Community jak community, bywa toksyczne, bywa przyjazne. Spotkasz podobne w każdej grze FPS. Gra teraz jest w pewnym sensie "na fali", przyjemnie się w nią gra dopóki nie trafisz teamu rusków :D

Ze stron hazardowych nie musisz korzystać. Możesz się z nimi zapoznać i jeżeli nie będą Ci pasować to po prostu omijasz szerokim łukiem. Warto zakupić :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kup, dobra gra przyjemna zabawa rozwija myslenie strategiczne o ile nie lecisz na pałe przed siebie, jesli chodzi o toksyczne community to mozna zawsze wyłaczyć rozmowy głosowe i czat a dalej cieszyc sie grą i pamiętaj skiny nie graja! Bless

Opublikowano

CS:GO (jak i cała seria CS) jest nastawiona głównie na rywalizację. Dodatkowo, system rang ma cię motywować do stawania się lepszym aby wygrywać i awansować. Każdemu (prawie) zależy żeby mieć wyższą rangę, więc każda przegrana runda / mecz irytuje i boli. Stąd w tej grze jest dużo (najczęściej nieuzasadnionego) flame'u, bo ludzie wytykają błędy i obarczają winą innych. Jednak jest to aktualnie najpopularniejszy FPS, cały czas rozwijany i update'owany (nie jak jakiś CoD). Mimo tego że zwykle gra się tylko na kilku oficjalnych mapkach, w jednym trybie, to przez to, że w tej grze trzeba myśleć, jest mnóstwo możliwości i różnych zagrań taktycznych, ta gra się nie nudzi. Tak więc zbierz sobie ekipę do tej gry i kupuj śmiało.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Nawet nie musisz grac mmow...

jest jailbreak, surf, bhop, zombiemod, mapy fabularne i wiele innych.

Opublikowano

Gra ma swoje plusy i minusy, w sumie jak każda:

Kupić bo:

+Można się lekko poduczyć angielskiego.

+Można fajnie spędzić w niej czas.

+Grając można naprawdę wiele osiągnąć, kto wie czy kiedyś nie grałbyś profesjonalnie? Wszystko może się potoczyć, wystarczy chcieć.

Nie kupować bo:

+Można czasem dostać niezłego rage'a ;P

+Gra z "ruskami" często do miłych nie należy :)

Co do stron hazardowych, nie musisz przecież na nich grać... Bez takich stronek można mieć naprawdę fajne skiny, ale wszystko w swoim czasie ;)

Według mnie grę powinieneś kupić, nawet sam możesz się przekonać czy chcesz w nią grać. 

Kup gre, testuj max. 2 godziny! i jeśli Ci się nie spodoba zwróć ją i po sprawie ;)

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

kazdy tak gada na ruskie, a tak naprawdę to polacy sa jeszcze gorsi. Wczoraj gralem na jakis team polaczkow i oczywiscie na start "ale macie wpier kurw itp" 

Opublikowano

kazdy tak gada na ruskie, a tak naprawdę to polacy sa jeszcze gorsi. Wczoraj gralem na jakis team polaczkow i oczywiscie na start "ale macie wpier kurw itp" 

Zgadzam się z tym... Polska i Rosja to niestety najgorsze community w grach :c

A co do waszych ocen może kupie na promocji :D

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Zgadzam się z tym... Polska i Rosja to niestety najgorsze community w grach :c

A co do waszych ocen może kupie na promocji :D

Dodaj jeszcze rozpieszczonych dzieciaków z UK mających 1000 skinów, ale skila za nic, a jak zobaczą w meczu jakiegos Howla czy coś innego to podniecają się.

Polecam kupić grę jeśli masz, znajomych do gry, samemu nie jest tyle frajdy. 

Opublikowano

Skoro rozmowa zaczęła się na temat community to powiem, że na Rusków można się czasem zdenerwować ale bardzo często trafiam na Rusków, z którymi można się pośmiać i naprawdę coraz bardziej ich lubię, są u mnie na 3 miejscu teraz jako toxic na 2 miejscu UK - Bogowie, którzy myślą, że jak mieszkają w UK to wszystko im można, że są najlepsi, a Rusków, Polske, Ukraine itp... Staczają do jednego wora i na wszystkich mówią Ruski, 1 miejsce TOXIC ludzi, z którymi nienawidzę grać to narodowość POLSKA... Coś strasznego nie trafiam na dzieci tylko na osoby 16-18 lat, którzy nie mają mózgu a jedyne słowa jakie potrafią napisać to "kur..o, twoja matka, spierdalaj"

Naprawdę najwięcej TOXYCZNYCH ludzi jest z Polski, więc się też nie dziwie, że tak bardzo ludzie nie lubią Polaków :]

Opublikowano

@Up większość (tak przynajmniej mi się wydaje), że nie lubi grać z ruskimi, ponieważ zazwyczaj nie komunikują się w innym języku niż swoim, a ci z UK to są tak wkurwiają, że szok, ale jest większość normalnych.

Opublikowano

Co do tych dzieci z UK również się zgadzam :/

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Ja tam dzieci z UK nie spotykam bardziej stare byki bez rozumu ale ok :D

A na rusków tak każdy nadaje, a prawda jest taka, że każdy wchodzi i gada "f**k Russian" ja się zawsze z nimi staram dogadać i coraz bardziej ich lubię. :)

Opublikowano

Jezeli bedziesz mial z kim grac albo szybko awansujesz do szeryfa to git bo nie ma tam raków (przynajmniej tak wyglada z moich obserwacji i gier). Community jak community w każdym znajdą się spoko typy przyjazne ale i też zwykłe toxicy. Ja bym kupil na twoim miejscu konto z rangą i uczył się jak grać i myśleć. Risjanie i ukraincy są naprawdę spoko i można się z nimi pośmiać. Byle ich nie hejtować albo nie trafiać poprostu na takiego typa. Z angli to jakieś ciołki bez humoru itp Polacy to roznie. Raz fajny a raz dzieciak. 5 czy ile ostatnich meczy gralem z randomami i przegralem 2 bo byly nieogarniete typy bez teamplay albo poprostu nie dawali rady. Cala reszta wygrana rosjanie nie rosjanie polacy niemcy wygrywalo sie bardzo miło

Opublikowano

jesli bedziesz gral cala 5 to szybko sie nauczysz grac.Nie patrz na te strony hazardowe to tylko skiny a skiny nie graja xD. Serio macie jakies k***a kompleksy z tym całym "comunity" przesadzacie i to w c**j to ze polaki to najgorsze na meczach :D.Przez  3,6k godzin w csie nie spotkalem żadnego raka z polski z kazdym sie dogadywałem na faceitach z rosjanami czy ukraincami nie bylo problemu jedynie problem jest na arenkach 1v1 gdzie jakis gownix wbije na bindach isamu czy inne scierwo ale wtedy admin jest i banuje takiego typa.Tak moim zdaniem macie troszke napierdolone w glowach ;/ nie wiem moze ten rocznik czy co ale w 1.6 za moich czasow nikt sie nie wyzywal od polakow kazdy gral jedynie to pluło sie na ruskach na mixach gdzie odpalali na servie metori a tak to kazdy zyl w zgodzie :D.

Co w tym jest takiego zlego? sam tak robie na smurfie :v.Gdyby ci to napisal ktos z zagranicy "i will rekt you noobs" czy cos innego to by bylo ze anglicy sa gorsi ;/.

Opublikowano

Szczerze to ruscy niektórzy są mili, tylko że ich rodacy taką reputację im robili że nie mają czasami szans żeby się z kimś dogadać :/

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Ruscy są różni, dzielą się na grupę normalnych i nienormalnych. Polacy są wcale nie lepsi na serwerach społeczności i te ich teksty typu ''twoja stara'' ''wypierdalaj'' ''twój stary''. Zakup cs'a jak chcesz pograć w FPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...