Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crysis 3 - problem z uruchomieniem

Mahomania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pobrałem gre Crysis 3 by sprawdzic czy ta gra jest warta kupna lecz gdy wszystko prawidlowo zainstalwoalem gra nie uruchamia sie,zadnych bledow,klikam w ikone i zero reakcji.

Posiadam laptopa który ma zainstalowany direx 11,karte graficzna gtx 960(data sterownika 10.07.2016) .

Gre chciałem kupic w pierwszej kolejnosci lecz mało ona nie kosztuje dlatego wolałem pobrac i przetestowac ja czy plynnie mi bedzie chodzic i rowniez czy laptop moj nie bedzie miał z nia problemu.

Opublikowano

Jeżeli procesor spełnia wymagania, to powinno bez problemu odpalić.

Podejrzewam że tak się dzieje przez pirata. Zawsze może się coś tam dziać, że po prostu nie zadziała. Miałem tak samo z Crysis 1- pirat odpalić odpalił, ale miał coś zwalone z grafiką, że zupełnie nic nie widziałem i także sam z siebie program Crysis.exe przestawał działać. Po kupnie oryginała Crysis`a wszystko dobrze działało. Możesz kupić Crysis 3 przez Steam, najwyżej możesz go potem zwrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...